Жодна родина не буде роз'єднана. Мер Нью-Йорка став на захист нелегальних мігрантів

Жодна родина не буде роз'єднана. Мер Нью-Йорка став на захист нелегальних мігрантів

Фото: Reuters

Мер міста заявив Трампу, що робитиме усе, аби захистити жителів мегаполіса.

Мер Нью-Йорка пообіцяв зробити все, що можливо, аби захистити мешканців міста у відповідь на плани новообраного президента США депортувати з країни мільйони нелегальних мігрантів. Про це представник демократів розповів журналістам у середу, 16 листопада, передає Deutshe Welle з посиланням на агентство AFP.

Так, мер Нью-Йорка Білл де Блазіо під час зустрічі з Трампом заявив, що "це місто та багато інших міст у цій країні робитимуть усе, що можуть, щоб захистити жителів і забезпечити те, щоб жодна родина не буде роз'єднана". 

Мер наголосив, що Нью-Йорк - місто іммігрантів, а також що воно має успіх, завдяки своїй відкритості для всіх, її будували покоління іммігрантів.

За словами де Блазіо, усім жителям Нью-Йорка, зокрема мусульманам, треба показати, що вони є бажаними, а політика відокремлення лише саботуватиме можливість створення єдності.

Зазначимо, подібні заяви раніше вже висловили мер Лос-Анджелеса, Сан-Франциско, Чикаго, Бостона, Філадельфії та Вашингтона.

Нагадаємо, Трамп неодноразово обіцяв у разі свого обрання депортувати зі США усіх, хто незаконно перебуває на території країни.

Повʼязані теми:

Наступна публікація