ЗМІ дізналися про можливі причини аварії Су-27 під Москвою

ЗМІ дізналися про можливі причини аварії Су-27 під Москвою

Фото: Getty Images

За попередньою інформацією винищувач належав пілотажній групі "Російські Витязі".

Можливою причиною катастрофи винищувача Су-27 ВКЗ Росії в Московській області, за попередніми даними, стала технічна несправність повітряного судна, про це РИА Новости повідомило Міноборони РФ.

Також причиною катастрофи винищувача Су-27 в Підмосков'ї могли стати погані метеоумови.

"Створена Міноборони РФ спеціальна комісія детально вивчить всі версії катастрофи Су-27: відмова техніки, помилка льотчика, погані метеоумови і інші. За попередніми даними, причиною катастрофи винищувача Су-27 пілотажної групи" Російські витязі "могли стати погані метеоумови", - сказав співрозмовник агентству "Інтерфакс".

При цьому співрозмовник агентства зазначив, що визначити причину катастрофи можливо буде тільки після розшифровки "чорних скриньок" і аналізу інших засобів об'єктивного контролю. На місці катастрофи їх уже знайшли. За попередніми даними, вони перебувають у задовільному стані.

Раніше інформацію про падіння Су-27 і загибель пілота підтвердили в управлінні прес-служби і інформації Міноборони РФ, повідомляє "Інтерфакс".

"Пілот загинув, політ виконувався без боєкомплекту. На землі руйнувань немає", - йдеться в повідомленні.

За даними джерела агентства в силових структурах, що розбився в Підмосков'ї в четвер вранці винищувач Су-27 належав пілотажній групі "Російські Витязі".

За попередньою інформацією, ця група виконувала демонстраційні польоти на церемонії відкриття пам'ятника Авіаторам Росії в селищі Ашукіно Пушкінського району, однак при поверненні на базу в районі села Муранове один винищувач розбився.

Нагадаємо, трагедія сталася сьогодні, 9 червня у Підмосков'ї. При цьому поки невідомо, скільки льотчиків було на борту - один або два, зараз ця інформація уточнюється.

Повʼязані теми:

Наступна публікація