ЗМІ оприлюднили неймовірну історію порятунку 19-річного американця у терактах у Брюсселі

ЗМІ оприлюднили неймовірну історію порятунку 19-річного американця у терактах у Брюсселі

Мейсон Веллс (ліворуч) пережив за своє життя три теракти. / Фото: Daily Mail

19-річний американець пережив теракти у Бостоні та Парижі і вижив у Брюсселі.

Бельгія починає оприлюднювати імена постраждалих під час терактів.

Окрім європейців, також постраждали громадяни США, Індії, Колумбії, Еквадору та Японії. Українці не отримали поранення у терактах.

Крім того, у ЗМІ з'явилася неймовірна історія одного з постраждалих. 19-річний американський місіонер Мейсон Веллс пережив теракти у Бостоні та Парижі. Під час Бостонського марафону він був зовсім поруч із місцем вибуху, а під час терактів у листопаді у Парижі – за кілька годин їзди від міста.

У Брюсселі хлопець отримав поранення ноги, рук та обличчя. Батьки назвали його порятунок дивом. Вони сподіваються на його швидке та повне відновлення.

Нагадаємо, 22 березня, два вибухи прогриміли в аеропорті Брюсселя. Влада Бельгії офіційно визнала вибухи терактом. ЗМІ повідомляють, що на летовищі вибуховий пристрій привів у дію терорист-смертник.

Після подвійного вибуху в аеропорту також пролунали вибухи біля метро: трагедії сталися на станціях "Маальбек" та "Шуман".

За попередньою інформацією влади через теракти в метро загинуло 20 осіб, 55 були поранені. В аеропорту вбито 14 людей, 92 особи поранені.

Повʼязані теми:

Наступна публікація