ЗМІ повідомили про зближення в повітрі американського F-16 з "російським винищувачем"

ЗМІ повідомили про зближення в повітрі американського F-16 з "російським винищувачем"

Архівне фото / Фото: Getty Images

Військові літаки помітили разом нібито над топ-секретною військовою базою.

"Російський винищувач" наблизився до американського військового F-16 у повітрі над топ-секретною військовою базою "Зона-51".

Зближення нібито зафіксували в день, коли Дональда Трампа було обрано президентом, а саме 9 листопада 2016 року. Однак, відомо про це стало тільки нині, передає ресурс Metro.

Припускають, що США проводили тренування, використовуючи "російський винищувач" як ціль для влучення. Це робили для того, щоб призвичаїти американських військових до ворожого літака, зазначає ресурс.

Фотографії зближення двох військових літаків зробив 42-річний авіадиспетчер Філ Дрейк. Чоловік хотів зловити момент тренувань американських військових, однак, він зовсім не очікував побачити винищувач російського виробництва у ролі мішені.

"Що це за літак, було незрозуміло, однак його камуфляж був у радянському стилі. Після того, як винищувачі закінчили свою місію, вони полетіли до Грум Лейка, вельми обмеженого повітряного простору", — розповів Дрейк.

"Літаки здійснювали маневри на висоті приблизно 6 км", — уточнив авіадиспетчер із Гемпшира.

Нагадаємо, у США розробляють секретну зброю, що здатна змести вороже місто без вибухів і стрілянини. Так, новий "артилерійський снаряд" атакуватиме за допомогою електромагнітного імпульсу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація