ЗМІ знайшли у путінського магната яхту за 100 млн дол., на якій подорожує його друга дружина

Неймовірна яхта розміром майже з футбольне поле.

Один з найвпливовіших людей Росії і керівник "Роснефть" Ігор Сечін володіє яхтою, вартість якої не менше 100 мільйонів доларів.

Судно St. Princess Olga ("Свята принцеса Ольга") займає 72-е місце в рейтингу 100 найбільших яхт у світі, повідомляє у своєму розслідуванні "Новая газета".

У 2013 році суднобудівна компанія Oceanco з Нідерландів спустила на воду розкішну і елегантну яхту розміром майже з футбольне поле (85,6 метра). Її корпус виконаний із сталі, а надпалубні конструкції - з алюмінію.

На кормі яхти є басейн, який, при необхідності перетворюється в вертолітний майданчик, на верхній палубі - джакузі, оточене м'якими білими диванами для відпочинку; всередині судна є кімната для SPA і навіть ліфт.

На думку експертів у світі розкішних яхт, її головне принада не розмір, а унікальність.

Фото: yacht forums

Як відомо, до сьогоднішнього дня ім'я власника St. Princess Olga трималося в секреті. Однак в мережі були виявлені фотографії з яхти, опубліковані дружиною Ігоря Сечіна. З багатьох деталей, можна зробити висновок, що це саме вона, а також місця на фото збігаються з маршрутом яхти.

Оскільки Ігор Сечін розлучився зі своєю першою дружиною ще кілька років тому. Керівника "Роснефть" супроводжувала молода дівчина по імені Ольга Рожкова.

Як вдалося з'ясувати газеті, раніше вона працювала в апараті уряду, коли Ігор Сечін був віце-прем'єром. Пізніше стало відомо, що Ольга Рожкова у 2011 році змінила прізвище на Сечіну.

Вона не раз виставляла багато фотографій з яхти Сечіна в соціальних мережах. Деталі на цих фотографіях - джакузі, дивани навколо нього, басейн, лежаки, столики абсолютно збігаються з яхтою St. Princess Olgа.

Що стосується точної вартості шикарного судна, то її не знає ніхто, крім виробника і замовника. Ціни на такі яхти залежать від деталей інтер'єру і багатьох інших факторів. Але багато експертів зійшлися на думці, що St. Princess Olga коштує не менше 100 млн доларів. Якщо порівняти з заробітною платою керівника "Роснефть", то за даними агентства BBC, вона становить приблизно 12 млн доларів на рік.

Повʼязані теми:

Наступна публікація