Зовсім совість втратили: Трамп назвав Facebook, Twitter і Google безчесними медіа

Зовсім совість втратили: Трамп назвав Facebook, Twitter і Google безчесними медіа

Фото: Reuters

Трамп піддав критиці компанії за прагнення підтасувати вибори на користь Клінтон.

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп назвав Facebook, Twitter і Google "ганебними медіа".

Про це пише The International Business Times.

Трамп і раніше звинувачував провідні ЗМІ у фальсифікації виборчої кампанії шляхом поширення "відвертої брехні".

30 жовтня кандидат-мільярдер заявив, що корпорація Google, а також соціальні мережі Facebook і Twitter хочуть "поховати" тему відновлення розслідування у справі кандидата від Демократичної партії Гілларі Клінтон: вона використовувала особисту електронну пошту при відправленні конфіденційної службової інформації під час роботи держсекретарем США.

На цей раз Трамп піддав критиці і технологічні компанії за прагнення підтасувати вибори на користь Клінтон.

"Здорово! Twitter, Google і Facebook ховають розслідування ФБР у справі Клінтон, - заявив Трамп в Twitter. - Зовсім совість втратили!".

Однак Трамп не уточнив, яким чином названі компанії можуть "закопати" новини або докази щодо скандальної історії навколо листів Клінтон. Трамп натякає на тематику обговорюваних новин, які виявляються в тренді в Twitter і Facebook.

Нагадаємо, Трамп заявив, що не вважає себе ні другом, ні ворогом Москви. "Я хотів би сподіватися, що з Росією і президентом Володимиром Путіним складуться хороші стосунки. Я не відношу себе ні до друзів, ні до ворогів росіян", — заявив республіканець.

При цьому Трамп розкритикував свою суперницю на виборах, кандидата від Демократичної партії Хілларі Клінтон, за антиросійську позицію.

Кеті Перрі та Орландо Блум перевтілились у Гілларі Клінтон та Дональда Трампа

Кеті Перрі та Орландо Блум перевтілились у Гілларі Клінтон та Дональда Трампа

Повʼязані теми:

Наступна публікація