Зросла кількість загиблих внаслідок стрілянини в Тель-Авіві

Зросла кількість загиблих внаслідок стрілянини в Тель-Авіві

Фото: Reuters

Очевидці кажуть, що нападники були одягнені як ортодоксальні євреї.

Кількість загиблих в результаті стрілянини в центрі Тель-Авіва зросла до чотирьох осіб. Кількість поранених наразі становить 16 осіб.

Про це повідомляє ізраїльська поліція, передає Російська служба Бі-бі-сі.

В медичному центрі імені Сураські розповіли, що чотирьох постраждалих доставили в лікарню з важкими пораненнями, від яких вони пізніше померли.

Стрілянина сталася поруч з центральним військовим штабом і будівлями міністерства оборони Ізраїлю. Також в цьому районі багато кафе і ресторанів. У поліції повідомили, що нападників було двоє. Одного з них заарештували на місці, другого поранили і доставили в лікарню. Версія про те, що з ними був ще один чоловік, більше не розглядається.

Ізраїльські ЗМІ повідомляють, що нападники були палестинцями. За попередніми даними, це двоюрідні брати з міста Хеврон на Західному березі Йордану, передає Газета.ru.

Місцева преса пише, що підозрювані були одягнені як ультраортодоксальні євреї. Деякі очевидці кажуть, що на них були сорочки і краватки, а принаймні на одному з них була кіпа.

Напруга між палестинцями і ізраїльтянами загострилася в жовтні. З тих пір загинули понад півтори сотні жителів невизнаної автономії, більшість з них поліцейські знешкодили. Жертвами нападів стали 27 громадян Ізраїлю і один американець.

Повʼязані теми:

Наступна публікація