Бердянськ пропонує туристам цілющі грязі та морську альтернативу Криму

Бердянськ пропонує туристам цілющі грязі та морську альтернативу Криму

У Бердянську вже розпочався курортний сезон

У Бердянську відпочивальникам пропонують лікування у санаторіях і морський відпочинок.

 Бердянськ вважають чи не найпопулярнішим курортним містом на узбережжі Азовського моря.  Окрім класичного відпочинку - море, пляж, розваги, тут ще пропонують як бонус санаторно-курортне лікування, йдеться у сюжеті "Сніданку з 1+1".

Основний лікувальний матеріал  -  грязі. Їх видобувають у лиманах та солоних озерах поруч із морем. І використовують в усіх семи санаторіях міста. 

У Бердянську відпочивальникам пропонують лікування органів дихання та кишково-шлункового тракту. Номери чисті, обставлені мінімумом потрібних меблів. Харчування обіцяють п'ятиразове.

Ті, хто не люблять санаторії, можуть приїхати на звичайний курортний відпочинок. Пропозицій щодо житла вистачає. За дорогі та вишукані апартаменти у санаторії із власним басейном і пляжем треба буде викласти від 3000 до 5000 тис грн.

Невеликі приватні бази відпочинку пропонують житло від 700 до 1700 грн. Зняти кімнату можна і у власників. Ціни залежать від того, наскільки близько житло розташоване до пляжу.

У Бердянська класична курортна інфраструктура. Є точний маршрут, де ввечері гуляти і витрачати гроші. Охайна набережна із численними кумедними пам'ятниками, аквапарк і навіть приватний зоопарк. Заради останнього точно варто сюди приїхати.

На вході вас зустрінуть чотиримісячні близнюки-ведмеді Сян і Дон. Поруч із ними  - вольєр левиці Укри. Цьогоріч у зоопарк завезли жирафів. І з'явилась ціла команда маленьких звірят: єноти, поні, носухи та інші. Тварини тут – задоволені, відгодовані і дуже дружелюбні. Радо зустрічають туристів, дехто любить фотографуватися. 

Тож нудьгувати у Бердянську не доведеться. Вранці - пляж, ввечері - прогулянки набережною чи активний відпочинок у аквапарку. 

Нагадаємо, раніше ТСН.ua відібрав п'ять найбільш мальовничих місць Західної України, де можна відпочити та оздоровитися у термальних джерелах.

Повʼязані теми:

Наступна публікація