Атлетична шведська поліцейська у бікіні затримала грабіжника

Фото затримання стало хітом у Мережі.

У Швеції поліцейська Мікаела Келлнер на відпочинку затримала грабіжника. Фото ефектного арешту сама охоронниця порядку розмістила у своєму фотоблозі два дні тому, і воно набрало чималої популярності у Мережі.

Мікаела розповіла The Local подробиці затримання. Вона з друзями засмагала у одному з парків Стокгольму, коли до них підійшов чоловік, видаючи себе за продавця журналів у благочинних цілях. Після відмови купляти журнали, чоловік не пішов від відпочивальників, а продовжував вештатись біля їхніх підстилок.

"Я сказала друзям слідкувати за речами. Але коли чоловік нарешті пішов, один з моїх друзів не знайшов свого телефона", - розповідає поліцейська.

Виявилось, крадій клав купку журналів на речі відпочивальників та підіймав цю стопку вже з непомітно накраденим.

"Я бігла за ним метрів 15, близько того. Одна з моїх подружок, також поліцейська, допомогла його скрутити. Він намагався втекти, тому ми на нього міцно навалились", - продовжує Мікаела. Після цього викликали патруль на підмогу.

Зазначимо, що викрадач явно не розрахував своїх сил. Мікаела – поліцейський з 11-річним стажем та потужний атлет. Її сторінка в Instagram вся призначена спорту: вона займається кросфітом, лазить по скелях, підіймає штангу та може втримати на плечах кремезного чолов'ягу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація