Бездомна собака Майя завдяки ТСН отримала нову родину

Бездомна собака Майя завдяки ТСН отримала нову родину

Фото: скриншот з відео

Нині у Майї санаторне харчування: тільки м'ясо, сир та каші.

Кілька тижнів тому ТСН на всю Україну розповіли історію собаки Майї, яка пережила смерть власника, два роки поневірялась по притулках, згодом прийшла під двері квартири, де колись жила, а після того, як сусіди вигнали її на вулицю, сіла просто посередині траси. Майю тоді врятували волонтери. Вони вилікували її та знайшли новий дім.

В неї відтепер власна кімната з лежаком, зшитим на замовлення. Її нові власники – Влад та Марина, молода пара. Місяць тому вони побачили Майю в ТСН.

"Ми дивилися сюжет, переглянулися з дружиною, у дружини повні очі сліз…" - згадує пара.

Майя виросла в одному з будинку у Києві. Її першим хазяїном був старенький дідусь. Він помер у своїй квартирі, два з половиною роки тому. Сусіди лишень за чотири дні зрозуміли, що надто довго він не виходить надвір.

Після смерті першого власника почалися поневіряння Майї. Для неї знайшли хазяйку, але за півроку і вона померла. Понад рік Майя жила по притулках. З останнього просто втекла. Скільки вона йшла і як орієнтувалася у місті невідомо. Але прийшла додому, під двері квартири першого власника.

Оголошення у Інтернеті про київську Хатіко дали сусіди. Після того, як собака кілька разів тікала з підїзду та виходила просто на проїжджу частину.

"Сиділа просто посеред дороги. Жах. Невже собаки також розуміють, що таке самогубство", - дивується волонтер Аня.

Бездомна собака Майя знайшла нову родину завдяки ТСН

Бездомна собака Майя знайшла нову родину завдяки ТСН

Тепер у Майї та волонтера Ані особливі стосунки: саме Аня врятувала собаку, оплатила її перебування у клініці та влаштувала справжній кастинг для нових власників. Влад та Марина перемогли.

Марина розповідає: у першу ніч вдома Майя спала дванадцять годин, відмовлялась вставати з власного лежака та навіть виходити на прогулянку.

Нині у Майї санаторне харчування: тільки м'ясо, сир та каші. Влад та Марина кажуть, що Майя вже здорова. Нині набирається сил, вчить команди та звикає жити вдома.

Повʼязані теми:

Наступна публікація