Бокс від прем'єра Канади та велосипедне фіаско Кличка. Топ-10 позитивних новин тижня

Бокс від прем'єра Канади та велосипедне фіаско Кличка. Топ-10 позитивних новин тижня

Фото: Reuters

Біля Лондона британські принци билися на світлових мечах, а в океані врятували людину.

Редакція ТСН.ua традиційно зібрала десять найбільш позитивних новин. Цей тиждень запам'ятався днем народженням Єлизавети ІІ та "зоряними бійками" її онуків. 

1. Бокс від прем'єр-міністра Канади

Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо, перебуваючи у США з візитом, не уникнув нагоди позайматися боксом. Він вийшов на ринг у боксерському залі в Брукліні і провів спаринг.

2. Папір із екскрементів слоненяти

У чеському зоопарку відвідувачам пропонують незвичайну послугу – виготовлення паперу без шкоди для дерев з екскрементів маленького слоненяти. У зоопарку наголошують, що продукти життєдіяльності слонів ретельно знезаражують та передають до спеціальної майстерні, де охочі і можуть спробувати виготовити папір, хоч для цього доведеться трохи забруднитися.

Фото: Reuters

3. Різноокий кіт- зірка Instagram 

У соціальній Мережі Instagram набирає популярність милий білий котик Алос, який від природи має очі різного кольору. Одне із очей чотирилапого – небесно-блакитного кольору, інше – салатове. Окрім зовнішності, Алос нічим не вирізняється від інших котів – він любить байдикувати, ніжитися у ліжечку та теплих обіймах та полювати на птахів.

4. Вимогливий лемур

Кумедний лемур просив двох маленьких дітей почесати йому спинку. Відео цього моменту з'явилося в Мережі й уже набрало майже 50 тисяч переглядів. На ролику діти спочатку просто пробують обережно почесати лемура. Однак, тварині так сподобалося, що коли вони припинили, лемур вирішив їм нагадати, що робити. 

5. Бойова матуся

Відчайдушна власниця французького бару відстояла немовля  від нападника з пістолетом. Наталі Леклер-ПелАн саме няньчила дитину, коли грабіжник у балаклаві забіг до приміщення і почав вимагати гроші. Відклавши дитину в бік, вона відчайдушно кинулася на чоловіка, змушуючи його відступати. Ні власниця бару, ані клієнти не постраждали. 

У Франції власниця бару самотужки першкодила пограбуванню свого закладу

У Франції власниця бару самотужки першкодила пограбуванню свого закладу

6. Нове відео "Гри престолів"

У Мережі з'явився проморолик до нового сезону популярного серіалу "Гра престолів". На 30-секундному відео, випущеному телеканалом HBO, проносяться кадри з майбутніх серій. Один із написів свідчить "Кінець очікуванням". Крім того, у Мережі з'явилося 9 нових кадрів з 6 сезону серіалу "Гра престолів".

 

7. "Зоряні війни" принців Великобританії 

Британські принци Гаррі та Вільям побували на студії Pinewood поблизу Лондона, щоб побачити, як створюються шедеври світової кіноепопеї "Зоряні війни". Вони відвідали виробничі цехи та зустрілися з творчим колективом, який працює за лаштунками на фільмах. Під час свого візиту принци влаштували двобій на світлових мечах і зустрілися з Чубакою, який поліз обійматися з представниками монаршої родини.

8. Велоконфуз Кличка

Мер Києва Віталій Кличко під час свого велорайду столицею впав із свого двоколісного ровера. Очільник міста не зміг подолати високий бордюр та звалився з велосипеда. На фото інциденту видно, що поруч із Кличком їхав чоловік у чорному костюмі та окулярах, схожий на охоронця. Мер одразу став мішенню для численних жартів та фотожаб.

9. День народження Королеви

21 квітня королева Великобританії Єлизавета відзначила своє 90-річчя. Улюблениця своїх британських підданих народилася у 1926 році, а престол посіла вже у 1952 році. Трохи раніше, майбутня королева стала щасливою дружиною та матір'ю двох дітей. Аби закарбувати день народження її Величності в історії, монарший дім випустив три нові фотографії королівської родини та серію марок.

Хоч королева, за традицією, і святкуватиме день народження у черві, тисячі британців вийшли на вулиці, аби привітати її. 

10. Порятунок з безлюдного острова

Знімальна група телеканалу Animal Planet під час знімань програми "Річкові монстри" виявила людину на безлюдному острові на півночі Австралії. Виявилося, що чоловік два дні пробув на острові під палючим сонцем і без води. Рибак на ім'я Трейман полював на устриць, але його човен відв'язався, і його віднесло в океан. Йому загрожувала смерть протягом декількох днів, адже на острові не було прісної води. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація