Боротьба із вогнем та порятунок життів. Добірка "найгарячіших" пожежників світу

До Дня пожежної охорони ТСН.ua знайшов найсексуальніших рятувальників.

Кожного дня пожежники боряться зі стихією, не дозволяючи вогню нищити будинки та вбивати людей.

Для того, аби мати можливість безстрашно рятувати життя, вогнеборці мають перебувати в ідеальній фізичній формі, що деякі з них не соромляться демонструвати.

До Дня пожежної охорони, який в Україні щорічно відзначають 17 квітня, ТСН.ua зібрав "найгарячіших" вогнеборців, які стали справжніми зірками Мережі.

В Instagram існує кілька популярних акаунтів, де постійно публікуються фотографії пожежників усього світу як під час роботи, так і світлини доволі пікантного характеру.

Напівоголені вогнеборці не соромляться демонструвати своє тіло, яке, до слова, вони тримають у неймовірній формі.

Крім відвертості у соцмережах, деякі сміливці роздягаються і для благодійності. У 2016 році французькі пожежники оголили торси для календаря, прибутки від продажу якого мали піти на гуманітарну допомогу.  

Нагадаємо, що раніше у Мережі з'явилися драматичні світлини песика, якого відчайдушно намагається врятувати пожежник. Песик постраждав внаслідок займання у собачому розпліднику, де тримали собак різних порід. Пожежникам  не вдалося врятувати чотирьох песиків, іншим довелося надавати допомогу. На фото, зроблених одним із вогнеборців, його колега за допомогою кисневої маски рятує маленького 8-місячного тер'єра.

Повʼязані теми:

Наступна публікація