Британська порнозірка викликала шквал обурень через ринопластику в Ірані

Британська порнозірка викликала шквал обурень через ринопластику в Ірані

Фото: Instagram

Для цього вона таємно відвідала Ісламську Республіку.

Порноакторка Кенді Шармс опублікувала фото в Instagram в окулярах та прикритою шарфом головою.  Про це повідомляє британське видання Mirror. Під фото сексуальна красуня  зізналася, що зробила ринопластику - операцію для виправлення дефектів носа. Саме через це вона  відвідала столицю Ірану:

"Мій ніс був не зовсім рівний, а вони найкраще у світі можуть зробити пластику носа. Тепер мій ніс вже зроблений. Улюблений Тегеран. Люди тут такі добрі та щедрі. Справді переповнена поїздкою. Люди чудові". 

Фото: mirror.co.uk

Але такі дії зірки були не зовсім схвалені в Ірані, повідомляє The Times.

Серед 40 тисяч відповідей, деякі висловили обурення, чому акторку для дорослих розваг взагалі впустили до суворої Ісламської республіки. Інші, своєю чергою, були більш ввічливі, вітаючи Кенді у своїй країні.

Один користувач, який називається в мережі Араш, написав, що він дуже розчарований тим, що не зможе зустрітися з Кенді. У зв'язку з такою увагою до фото, акторка видалила його,  але згодом знову розмістила на новій сторінці в Instagram.

Нагадаємо, захисник "Барселони" Люка Дінь з'явився на офіційну презентацію з пов'язкою після ринопластики. За допомогою операції,  футболіст виправив перелом носа.

Повʼязані теми:

Наступна публікація