Будь як веган. Найсмішніші відео та гіфки до дня відмови від м'яса

Будь як веган. Найсмішніші відео та гіфки до дня відмови від м'яса

До дня вегана ми зібрали найсмішніші відео та гіфки про веганів.

Починаючи з 1994 року 1 листопада в усьому світі відзначається Міжнародний веганський день. Це свято було засноване в річницю створення "Веганского товариства" (англ. The Vegan Society, заснований у Великобританії в 1944 році). Цього дня веганами проводяться заходи та інформаційні акції, присвячені "веганству".

Вегани відмовляються від будь-якої їжі тваринного походження: м'ясних і молочних продуктів, риби, яєць, желатину, а іноді й меду. Веганство передбачає відмову від усього, що так чи інакше передбачає експлуатацію тварин - наприклад, шкіряного, вовняного та хутряного одягу.

На Заході веганський образ життя дуже популярний ї між м'ясоїдами та веганами часто відбуваються розбірки. Вони увесь час один одного тролять. Але, як правило, більшість жартів на цю тему середньостатистичний веган чув у своєму житті багато разів. Тож до дня вегана ми зібрали найсмішніші відео та гіфки про веганів.

Це, певно, найрозповсюдженіший жарт.  Реакція людей, коли веган зізнається у тому, що він веган 


А ось, що відбулося, коли м'ясоїдами показали маленьке порося

Або коли звичайних людей попросили скоштувати веганський сир

Зазвичай вегани в очах м'ясоїдів виглядають дивно. Над ними завжди можна познущатися й потролити

Якщо вас будуть лоббіювати стати веганом, ви завжди можете відповісти: "Я намагався колись стати веганом, але з цього нічого не вийшло"

Ще один найрозповсюдженіший жарт серед м'ясоїдів на тему веганства: "Рятуй тварин – їж веганів"

І наостанок найпопулярніше відео, оригінальну версію якого подивилися понад 5 млн користувачів за півроку - замальовка на тему "якби м'ясоїди поводилися як вегани":

Повʼязані теми:

Наступна публікація