Чоловік отримав гнівні повідомлення від жінки, з якою не хотів спати після першого побачення

Чоловік отримав гнівні повідомлення від жінки, з якою не хотів спати після першого побачення

Жінка накинулася на чоловіка через відмову у сексі. / Фото: pixabay.com

Жінка навіть не може допустити, що чоловік може відмовитись від сексу.

У Мережі набуває розголосу смс-переписка, в якій чоловік отримав від жінки повідомлення з гнівною тирадою через те, що він не захотів мати з нею секс під час першого побачення.

Скріншоти повідомлень були розміщені на сайті обміну фото Imgur і набрали вже більш 1100 коментарів, передає Daily Mail.

Неназвана жінка навіть не може припустити, що чоловік мав право відмовитися спати з нею і намагається з'ясувати, чи він не гей.

'Чи можна у тебе дещо запитати? Чому ми не займалися сексом минулої ночі?", - пише жінка перше повідомлення.

"Я не знаю. Просто не хочеться. Це погано?', - відповідає чоловік.

Жінка пише, що це звичайно погано, адже вона витратила дві години свого часу, щоб приготуватися до побачення, голила ноги, і врешті нічого не отримала.

"Я витратила дві години свого часу, щоб приготуватися до нічого", - пише вона.

Проте чоловік стоїть на своєму і відповідає: "Я просто не хотів. Хіба то велика справа? Це просто секс".

Але жінка не може прийняти таку відповідь: "Велика справа. Я витратила дві години. Всю ніч намагалася зайнятися сексом з тобою, а ти просто "не хотів".

"Як і в чому проблема? Чи може ти насправді гей і брешеш мені? Чи може я огидна?", - додає вона.

"Я просто не хотів. Я не гей, ти маєш заспокоїтися. Я думав, ти кльова, а виявилося, що ні. Ні значить ні", - настоює на своєму чоловік і ще раз додає, що йому не потрібна причина для того, щоб відмовитися від сексу.

Нагадаємо, жінки хочуть сексу не менше, ніж чоловіки, які подекуди навіть відстають у своїх прагненнях від дам. Майже півтори тисячі жінок заявили, що хотіли мати б секс більше трьох разів на тиждень. Про це свідчать результати соціологічного опитування, яке провели американські вчені.

Більша половина респонденток (54%) виявилися не проти сексу на першому побаченні, якщо впевнені цілком у своєму партнері та емоційній стабільності їхніх стосунків у подальшому.

Повʼязані теми:

Наступна публікація