Для боротьби зі свинячим грипом на Закарпатті свиням дають горілку

Цікaвинки 21 травня, 2009, 08:37 1355 2
Додати до обраного
Мешканці українських гірських сіл серйозно занепокоєні поширенням свинячого грипу. Тому наостанок дають свиням горілку.

На Закарпатті профілактику проти вірусу A/H1N1 проводять за допомогою горілки та самогону.

У селі Чинадієво (Закарпатська область) найкращим засобом від усіх свинячих хвороб вважають горілку і самогон.

Місцевий мешканець Василь Софілканич чув про вірус по телевізору, але піддаватися паніці не збирається.

"Свинячий грип, від якого страждають іноземні скотарі, мені не страшний", - каже він.

Кожен день Василь готує страву своїй улюблениці – свині Машці.

"До її раціону входять лише натуральні продукти: картопля, пшениця, кукурудза і горілка", – заявив він.

"Свинка в мене гарна. Аби не хворіла, додаю їй в корм сто грамів горілки. А їсть як добре! Від самого лише запаху алкоголю апетит – що треба", – пишається Василь.

Горілку із крамниці мешканці гірської глибинки тваринам дають рідко. З одного боку – дорого, з іншого – там може бути хімія. Тому в ягідний сезон селяни заготовлюють для улюбленців "первак" зі слив, яблук, груш. Дуже люблять свинки і пшеничну самогонку.

"На 7-літрове відро для профілактики вистачить однієї стопочки. Але, якщо переллєте, свинка буле лише вдячна!", – поділився рецептом Василь Софілканич.

Читайте також:

Тимошенко дала дві години, щоб побороти свинячий грип

Свинячий грип обвалив фондові ринки

У США введено надзвичайний стан через свинячий грип

В Єгипті через грип виріжуть усіх свиней

Дізнавайтеся головні новини першими — підписуйтесь на наші push-сповіщення.
Обіцяємо повідомляти лише про найважливіше.

Відправити другу Надрукувати Написати до редакції © За матеріалами Блик / Р.Н.
Побачили помилку - контрол+ентер
Цікaвинки 21 травня, 2009, 08:37 1355 2
Додати до обраного
Останні Перші Популярні Всього коментарів: 2
Вибір редакції