Фанатка баскетболу "запалила" гру своїм декольте (відео)

Фанатка баскетболу "запалила" гру своїм декольте (відео)

Фанатка баскетболу "запалила" гру своїм декольте (відео)

Дівчина стала зіркою Інтернету завдяки сукні. / Фото: Daily Mail

Юзери знайшли дівчину в соціальних мережах і продовжують засипати компліментами.

Фанатка баскетболу звернула на себе увагу під час гри завдяки своєму відвертому вбранню. Дівчина вдягла чорну вузьку сукню, підкресливши всі свої принади. Момент її реакції на влучання в корзину командою Miami Heat підкорив Мережу.

У вівторок, 23 лютого, американка Алісса Нельсон відвідала баскетбольну гру між Miami Heat та Indiana Pacers. Коли один із спортсменів, Горан Драгіч, влучив у корзину, дівчина підскочила, показавши всім своє декольте. Юзерам настільки сподобався цей момент, що вони знайшли дівчину в соціальних мережах та почали писати їй коментарі з компліментами.

Так, один із користувачів написав: "Фанатки, як ти, роблять гру вартою перегляду". Інший юзер написав: "Тільки що став фанатом баскетболу".

Зазначимо, Аліссі Нельсон безперечно подобається увага з боку юзерів. Вона продовжує перепубліковувати твіти та записи з компліментами.

Нагадаємо, нещодавно сексуальна блондинка з магістерською освітою розповіла, чому вирішила стати мегазіркою в порно. Дівчина сказала, що це була її давня мрія.

Повʼязані теми:

Наступна публікація