Фотобомба з прем'єром Трюдо та секс на пляжі в Ріо у прямому ефірі. Топ-10 позитивних новин тижня

Фотобомба з прем'єром Трюдо та секс на пляжі в Ріо у прямому ефірі. Топ-10 позитивних новин тижня

Фото: Twitter/Mark Critch

В Австралії влаштували вечірку для єхидни-альбіноса, а у віденському зоопарку народилися панди-двійнята.

На цьому тижні ще один українець завоював золоту медаль на Олімпіаді в Ріо-де-Женейро. Крім того, у США вчергове поглузували над Трампом, а у Канаді епатажний комік зробив веселий знімок з прем'єром Трюдо. Традиційно, ТСН.ua зробив добірку позитивних новин тижня.

1. ЗВОРУШЛИВИЙ ЛИСТ ДО ОБАМИ

Президент США Барак Обама отримав зворушливий лист від 8-річної дівчинки Лілі, у якому вона висловила свої переживання стосовно нинішньої політичної ситуації в країні, а також подякувала лідерові країни за управління державою. Президент у відповідь написав лист, що надихає.

Дівчинка порадила політикові зробити щось веселе, як, наприклад, одягти яскраву сорочку та шорти на важливу подію або звозити родину до Діснейленду. Також вона попросила, щоб Барак Обама виступив із промовою, яка заспокоїть населення.

Фото: Білий дім

Фото: Білий дім

2. КУМЕДНЕ ФОТО З ПРЕМ'ЄРОМ ТРЮДО

Гуморист Марк Кріч під час візиту канадського прем'єр-міністра Джастіна Трюдо до Ньюфауленда зробив з ним веселий знімок. Посеред вулиці чоловік зняв сорочку і в такому вигляді сфотографувався з політиком. Трюдо здивувався тому, що відбулося.

Пізніше користувачі соцмережі почали публікувати фото здивованих перехожих з їхньою цікавою реакцією.

3. ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ЄХИДНИ-АЛЬБІНОСА

Співробітники зоопарку Сімбіо Уалдлайф Парк в Австралії влаштували вечірку для єхидни-альбиноса Лео, якому виповнилося шість років.

В дикій природі Лео б навряд чи прожив довго — з білим забарвленням йому було б дуже важко ховатися від хижаків. Його знайшли на парковці, коли він був ще дитиною, і виходили в парку.

4. НОВІ СВІТЛИНИ НОВОНАРОДЖЕНИХ ПАНД-ДВІЙНЯТОК

У віденському зоопарку у неділю, 7 серпня, у матері Ян Ян та батька Лонг Хуей народилася пара панд. Однак лише у вівторок, 16 серпня, Reuters оприлюднило кілька світлин новонароджених тварин разом з матір'ю. Нові фотографії були отримані через камеру спостереження, що розміщена у вольєрі, де наразі перебувають панди.

5. СОРОЧИНСЬКИЙ ЯРМАРОК

Хвилиною мовчання, національним гімном і виступами "Гоголя" та гоголівських героїв на Полтавщині 16 серпня, стартував Національний Сорочинський ярмарок, який цьогоріч присвячений Дню незалежності України.

Перших осіб держави на офіційному відкритті не було. Зате приїхали у Сорочинці понад 500 народних майстрів, чотири сотні підприємців, відкрили десятки імпровізованих кав'ярень та ресторанів. 

Дійство, відоме ще з другої половини XVII століття, триватиме до неділі, 21 серпня.

6. ДРУГЕ ОЛІМПІЙСЬКЕ "ЗОЛОТО" УКРАЇНИ

18 серпня скарбничка олімпійської збірної України поповнилася другим "золотом" в Бразилії. Його для нашої країни завоював Юрій Чебан в гонці каное-одинаків на 200 метрів.

Чебан так старався, що завалився на фініші у воду і вже там святкував свою перемогу. Україна вже має 8 олімпійських медалей: 2 "золота", 4 "срібла" та 2 "бронзи".

7. РІШЕЛЬЄ У ВИШИВАНЦІ

На плечах найпопулярнішого одеського пам'ятника засновникові міста Дюку де Рішельє з'явилося традиційне українське вбрання.

На сорочку пішло п'ять метрів тканини та три метри вишитої стрічки. У вишиванці Дюк де Рішельє красуватиметься під час грандіозного фестивалю, який уже традиційно відбувається в Одесі і присвячений Дню Незалежності України.

Фото: Думская

8. ТРАМП БЕЗ ГЕНІТАЛІЙ

Митці INDECLINE в кількох американських містах виставили сатиричні скульптури на повний людський зріст, що зображують оголеного кандидата у президенти від Республіканської партії Дональда Трампа з великим животом, маленькими пальцями і без частини геніталій.

Проект отримав назву "Імператор не має геніталій". У ньому натякають, що Трамп схожий на голого короля з казки Ганса Крістіана Андерсена.

9. СЕКС НА ПЛЯЖІ РІО У ПРЯМОМУ ЕФІРІ

У четвер, 18 серпня, пряму трансляцію підсумків Олімпіади у Ріо, яку вів ведучий ВВС Ден Уокер, перервала пара, що займалася сексом позаду журналіста на пляжі.

Уокер якраз висвітлював спортивні події у прямому ефірі, коли від юзерів соцмереж почали надходити повідомлення про пару, що займалася коханням позаду. 39-річний ведучий відчайдушно намагався стримувати сміх, а потім кумедно прокоментував подію.

10. ДВІЙНИК КІМ ЧЕН ИНА В РІО

На Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро був помічений чоловік, схожий на лідера КНДР Кім Чен Ина. Двійник керівника Північної Кореї махав прапором держави, усміхався та пародіював урочистий жест Кім Чен Ина.

Виявилося, що двійника лідера КНДР звуть Говард. У чоловіка така ж зачіска, як і у Кім Чен Ина. Крім того, він був одягнений у військову форму. Камери зафіксували Говарда під час змагань з легкої атлетики.

За словами Говарда, він має псевдонім "Кім Чен Им". Чоловік професійно пародіює лідера КНДР з квітня 2013 року.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація