Хлопець-аутист, який сам собі робив листівки до дня народження, отримав 20 тисяч привітань з усього світу

Хлопець-аутист, який сам собі робив листівки до дня народження, отримав 20 тисяч привітань з усього світу

Фото: dailymail.co.uk

Вітання почали надходити після того, як мати хлопчика оприлюднила інформацію у Facebook.

"Може наступного року хай буде трохи менше листівок?" - сказав Оллі / Фото: dailymail.co.uk
Оллі Джонс, який має аутизм, отримав до свого 15-го дня народження більше вітальних листівок, ніж отримує королева Великої Британії. До тих пір Оллі малював листівки для себе сам, оскільки зовсім не має друзів. Вітання почали надходити з усіх куточків світу після того, як його мати поділилась цією інформацією на Facebook, пише Daily Mail.

Його мати Карен каже, що сподівалась хоча б на кілька привітань від незнайомців, коли розміщувала заклик у соцмережі. Але результат перевершив всі очікування – Оллі надіслали 20 тисяч листівок. В той час, як британська королева щороку отримує 17 тисяч.

Також хлопець отримав сотні подарунків, серед яких ігрова приставка X-box, яку надіслали з Саудівської Аравії. Крім того родину запросили на вікенд в інше місто.

"Мій син зробив дві листівки. У нього немає друзів через аутизм. Коли я побачила, що він зробив собі картки, моє серце краялося. Я подумала, може, йому пришлють ще кілька листівок цього року", - розповідає мати.

Жінка розповіла, що син був щасливий. Вони жартують, що читатимуть ці листи весь рік. І тепер мають клопіт – де зберігати все надіслане.

Повʼязані теми:

Наступна публікація