"Кінець світу": аргентинці нажахані нашестям жуків, які захопили все узбережжя

"Кінець світу": аргентинці нажахані нашестям жуків, які захопили все узбережжя

Фото: Getty Images

Учені кажуть, що взагалі, жуки живуть під землею і з приходом весни вони вилізли нагору, щоб спарюватися

Місцеві жителі Аргентини жахнулися берегової лінії, яка була повністю вкрита чорними жуками. Про це повідомляє видання Mirror.

Шоковані люди припускають, що таке явище - це  "біблійне вторгнення", що може означати кінець світу.

Інцидент стався в перших днях весни, за 60 кілометрів від Буенос-Айреса. Берегова лінія більше схожа на кадр із фільму жахів, кілометри пляжу вкриті чумою жуків.

Незважаючи на те, що досі ніхто не знає, що це за явище, багато соціальних медіа вже розмірковують та наводять свої теорії.

Дехто вважає, що це передвістя "кінця світу", нібито такий різкий приплив жуків це "зловісне попередження про неминучу загибель". Інші вважають, що це попередження землетрусу, або навпаки, що жуки це символ "весни та літа", та немає чого хвилюватися.

Вчені кажуть, що взагалі, жуки живуть під землею і з приходом весни вони вилізли нагору щоб спарюватися. Вони живуть тільки чотири дні, протягом свого циклу, а потім помирають.

Тим не менше, мешканці не розгубилися та почали продавати жуків на онлайн-аукціонах. За деякими даними, виділення саме цих жуків можуть зміцнити імунітет та допомогти вилікувати рак, СНІД, астму та діабет.

Нагадаємо, раніше мешканці та туристи Аргентини вбили своїми "селфі" дитинча дельфінаПісля того як пораненого дельфіна викинуло на берег, він продовжував лежати на гарячому піску під сонцем, вмираючи від зневоднення, тоді як люди робили нові селфі для соціальних мереж.

Повʼязані теми:

Наступна публікація