Кіт подолав півсвіту, щоб возз'єднатися з господарями-біженцями

Кіт подолав півсвіту, щоб возз'єднатися з господарями-біженцями

Кіт подолав півсвіту, щоб возз'єднатися з господарями-біженцями

Фото: YouTube

Через два місяці кіт отримав ветеринарний паспорт.

The Guardian опублікувала історію кота по кличці Кункуш, який подолав півсвіту, щоб возз'єднатися зі своїми господарями — біженцями, що втекли з Іраку в Європу.

Спочатку він разом зі своєю родиною — матір'ю і п'ятьма дітьми — дістався до грецького острова Лесбос. У Греції кіт злякався і загубився. Через кілька днів його знайшли в селі неподалік, але до того моменту сім'я вже поїхала, причому невідомо куди. Кункуш забрали у ветеринарну клініку і назвали Діас ("Зевс" по-грецьки - ред).

Через два місяці кіт отримав ветеринарний паспорт і з допомогою волонтера відправився в Берлін. Але його господарі оселилися в Норвегії, і в лютому він нарешті приїхав до них.

Раніше повідомлялося, що руда "насуплена" кішка з Японії б'є рекорди популярності в Мережі. Кішка по кличці Коюки живе в Японії, їй 9 років, а на її сторінки у соцмережах вже підписані понад 50 тисяч користувачів і це далеко не межа.

Біженець cat's epic journey to find familyKunkush the cat was a beloved member of a family who became jour apr? s jour when...

Posted by The Guardian on Friday, February 19, 2016

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація