Китайська художниця створила волохаті жіночі туфлі

Китайська художниця створила волохаті жіночі туфлі

Ниточки волосся обережно приєднані до витонченої форми туфель / Фото: dailymail.co.uk

Жінка хотіла підкреслити зацикленість суспільства на вираженні своє сексуальності через взуття.

Китайська художниця Зу Тян створила пару огидних волохатих туфель. Взуття тілесного кольору з гострим носом виконано на кривеньких підборах-шпильках та декороване людським волоссям.

Зу Тян створила пару огидних волохатих туфель / Фото: dailymail.co.uk

Це взуття поєднує у собі огиду та гламур. Цим витвором мистецтва художниця хотіла підкреслити роль жіночого взуття у сучасному світі. Вона вважає, що сьогодні цій деталі гардеробу приписують надто сильний сексуальний підтекст.

Жінка власноруч розміщувала кожну волосинку на туфлях, після чого перетворила їх на інсталяцію, перев’язавши мотузкою та підвісивши до стелі на своїй виставці / Фото: dailymail.co.uk

Тян народилася у Китаї та переїхала до Британії у 2002 році. Жінка власноруч розміщувала кожну волосинку на туфлях, після чого перетворила їх на інсталяцію, перев'язавши мотузкою та підвісивши до стелі на своїй виставці, повідомляє The Daily Mail.

Це взуття поєднує у собі огиду та гламур / Фото: dailymail.co.uk

 "Ниточки волосся обережно приєднані до витонченої форми туфель, підкреслюють безсумнівно огидний вигляд взуття. Це викликає у глядача суперечливі асоціації, та мають на меті передати основну функцію взуття як інструменту для підвищення сексуальної привабливості", - описує цей витвір мистецтва дизайнерський ресурс  Designboom.com.

Дехто не був настільки враженим такою інсталяцією та назвав волохате взуття "жахіттям на яву".

Раніше, американка провела експеримент та перевірила як її фото відфотошоплять у різних країнах світу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація