Київський "гейзер" та Ейфелева вежа в кольорах Залізної людини. Тренди соцмереж

Київський "гейзер" та Ейфелева вежа в кольорах Залізної людини. Тренди соцмереж

Фото: скриншот з відео

Кумедні цікавинки та новини, які привернули увагу багатьох, – дивіться у нашій добірці.    

Команда ТСН.ua щодня збиратиме для читачів головні тренди соціальних мереж – ключові теми обговорення юзерів, дотепні жарти, кумедні фотожаби та найпопулярніші відео останніх днів.

Сьогодні, 19 квітня, у соціальних мережах обговорюють світлину з поп-співаком Джастіном Бібером у нічному клубі, яка композиційно нагадала юзерам картину епохи Ренесансу, радість буфету Держдуми з приводу "першої міжфракційної дитини" та вгадують, що ж зображено на звичайній картині чорною фарбою - знову вводить в оману оптична ілюзія.

Також нову хвилю обговорень в соцмережах викликав і виїзд на кумедному велосипеді до центру Києва мера столиці - Віталія Кличка.

Юзерів, крім того, потішила кумедна зачіска молодого Джеремі Кларксона - популярного британського ведучого. Хвилю обговорень викликало й промо до виходу фільму "Перший месник: Протистояння" (Captain America: Civil War) за участю актора Роберта Дауні-молодшого.

А ще в Києві з'явився "гейзер": справжнє шоу можуть спостерігати жителі Києва по вулиці Феодосійській. Варто лише було пройти дощу - і в столиці прорвало колектор.

 





 

Повʼязані теми:

Наступна публікація