Реклама російських вишів із студентками в бікіні та фотожаби на запуск Uber. Тренди соцмереж

Реклама російських вишів із студентками в бікіні та фотожаби на запуск Uber. Тренди соцмереж

Фото: pixabay.com

Кумедні новинки та новини, які цікавлять багатьох, – дивіться у нашій добірці. 

Команда ТСН.ua щодня збиратиме для читачів головні тренди соціальних мереж – ключові теми обговорення юзерів, дотепні жарти, кумедні фотожаби та найпопулярніші відео останніх днів. 

Сьогодні, 30 червня, інтернет-користувачі дивилися кліп відомих поп-панкерів Sum 41, які використали у відео відомі меми, зокрема, і нашумілі фото із оголеними сідницями Кім Кардашян.

Також юзери кепкували з висування у кандидати в нардепи Держдуми пишногрудої ведучої челябінського прогнозу погоди Лариси Сладкової. Балотуватиметься вона, ймовірно, від "Російської партії пенсіонерів". 

Користувачі реготали з кумедного американського татуся, який тролить селфі своєї доньки у соцмережах, та робили фотожаби із виконавцем ролі Тіріона Ланістера у "Грі престолів".

Тим часом у Києві обрали представницю нашої держави на прийдешньому конкурсі красунь. Переможницею десятого ювілейного заходу "Міс Україна. Всесвіт" стала 18-річна киянка Альона Сподинюк. У соцмережах вже відшукали її сторінки. 

Реклама російських вишів із студентками в бікіні та фотожаби на запуск Ube. Тренди соцмереж

У Мережі обговорювали запуск сервісу таксі Uber у Києві та дивувалися відвертій рекламі російських вишів із дівчатами у бікіні. 

 

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація