Конфуз розвідника, кавер на пісню Джамали та нові лайки у Facebook. Позитивні новини тижня

Конфуз розвідника, кавер на пісню Джамали та нові лайки у Facebook. Позитивні новини тижня

Фото: Zahid.net

Останній тиждень зими українців дивували панди-злодюжки та приховані галактики.

Редакція ТСН.ua традиційно зібрала веселі новини останнього зимового тижня, протягом якого вченим вдалося знайти приховані галактики та пісня Джамали надихнула на вражаючий кавер. 

1. Найстаріша жінка у світі на своє 119-річчя поділилася секретом довголіття

Найстарша у світі жінка 119-річна Селін дель Кармен Оля поділилася з усіма охочими секретом свого довголіття. . За словами жінки, вона живе так довго, тому що не курить, працює, багато рухається і ходить пішки, а також по-справжньому любить. Найголовнішим рецептом довголіття Селін вважає щасливу і люблячу родину. Селіна - мати 12 дітей і бабуся вже величезної кількості онуків.

Фото: catersnews.com

2. Екс-глава зовнішньої розвідки випадково дав інтерв'ю у строкатих трусах

Користувачі соціальних мереж активно обговорюють скайп-інтерв'ю колишнього глави зовнішньої розвідки України Миколи Маломужа, який випадково "засвітив" своє спіднє під час прямого ефіру. Силовик давав коментар під час випуску новин на каналі "112 Україна". Випуск був датований 23 лютого, і відео із ним швидко видалили, однак юзери встигли його зберегти та почали активно поширювати у Мережі. 

 

Микола Маломуж вирішив показати свої труси в прямому ефірі каналу 112.Микола Маломуж був Головою Служби зовнішньої розвідки України при Ющенку, а згодом радником Януковича.

Опубліковано Баба і кіт 26 лютого 2016 р.

3. Науковці знайшли сотні галактик, які "ховалися" за Чумацьким Шляхом

Австралійський телескоп, який у далекому 1969 році показав перші кроки людини на Місяці, виявив сотні прихованих галактик за Чумацьким Шляхом. Таке відкриття телескопом Паркс вдалося завдяки інноваційному приймачу, який вимірює радіохвилі. За словами науковців, у небі за 335 км на захід від австралійського Сіднея, вони виявили 883 галактики, третину з яких ніколи раніше не помічали.

Фото: Reuters

4. Пісня Джамали для "Євробачення" надихнула британця зробити проникливий кавер

Цього тижня українскьа співачка Джамала перемогла в національному відборі на конкурс "Євробачення 2016". Її прониклива пісня 1944 надихнула британського вуличного музиканта Денні МакЕвой на створення вражаючої кавер-версії пісні. Співачка у власному Facebook уже поширила британську кавер-версію власного хіта.  

5. Користувачів Мережі насмішив малюк панди, який намагається викрасти їжу

В Мережі набирає популярності відео мами-панди та її дитинчати. На відео маленька панда намагається потягти бамбуковий корінь, але мама панда відштовхує його своєю лапою, не даючи малюкові їжі. Незворушна панда не дала жодного шансу потягти їжу з-під носу, при цьому продовжуючи їсти.

6. Тендітна білявка на швидкість з'їла бургер розміром із власну голову

Мініатюрна 21-річна студентка із Британії вражає користувачів соціальних мереж своїм звірячим апетитом – Кейт Оуенс з'їдає бургер вагою у 800 грамів, картоплю фрі і десерт за лічені хвилини. Дівчина із осяйною посмішкою на камеру фактично ковтає соковитий бургер із м'ясом та беконом. У коментарях до ролика крихітну Кейт жартома називають "звірем". Втім дівчина полюбляє не лише бургери. На її каналі у YouTube є відео із поїданням гори млинців, величезної піци та смажених ковбасок. 

7. Нові "лайки" у Facebook

У середу, 24 лютого, окрім звичного "лайку" у соцмережі Facebook з'явилися альтернативні кнопки. До звичного всім великого пальця додалися емоції "злість", "сум", "вау", "ха-ха", "ура" та "люблю". Про нововведення Facebook говорив ще в минулому році. Протягом року соцмережа проводила дослідження та працювала з фокус-групами, аби визначити, які реакції юзери хочуть використовувати найбільше. Нові кнопки запрацювали й в українському сегменті соцмережі, на що юзери активно відреагували. 

 

Гіфка дуже смішна :)Це з приводу емоцій, які сьогодні ФБ запустив (на додачу до кнопки Лайк ще 6 емоційних кнопок...

Опубліковано Maksym Savanevsky 24 лютого 2016 р.

8. Американська авіакомпанія подарувала безкоштовні квитки понад сотні пасажирів

Бюджетна американська авіакомпанія JetBlue Airways вирішила провести незвичайний соціальний експеримент. Людям пообіцяли безкоштовні квитки в будь-яку точку світу туди й назад за однієї умови: якщо всім вдасться прийняти одностайне рішення щодо місця подорожі. Пасажири мали спілкуватися зі своїми сусідами, аргументувати вибір та дійти згоди. Так, шляхом дебатів люди все ж таки обрали спільну точку подорожі. Кожному пасажиру подарували квиток до Коста-Рики. 

9. F*сking f*сk. Юзерів розсмішила реакція папуги на руйнування його клітки

Розлючена реакція папуги на руйнування його домівки розсмішила користувачів Мережі. На Youtube з'явилося відео, як власник птаха безжалісно трощить його клітку. Шокований побаченим, папуга згадує всі знайомі йому слова, аби висловити своє невдоволення, використовуючи нецензурну лексику. Зокрема він неодноразово повторив "F*cking f*ck f*ck". Така реакція папуги насмішила тисячі юзерів. 

10. Розробники з Google створили моторошного двоногого дроїда та "познущалися" над ним

Розробники з Boston Dynamics створили двоногого дроїда, який здатний виконувати властиві людям дії. Відео із демонстрацією навичок робота було оприлюднено на каналі YouTube компанії, яка належить корпорації Google.  Для демонстрації навичок свого робота нового покоління розробники трошки "познущалися" над ним, вибиваючи коробки з його "рук" та штовхаючи дроїда ключкою для хокею.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація