Користувачів Мережі вразив сингапурець, який з'їв 4 кг курки з рисом за 29 хвилин (відео)

Користувачів Мережі вразив сингапурець, який з'їв 4 кг курки з рисом за 29 хвилин (відео)

Користувачів Мережі вразив сингапурець, який з'їв 4 кг курки з рисом за 29 хвилин (відео)

Раніше хлопець був особистим тренером. / Фото: YouTube

Відео переглянуло більше 90 тисяч юзерів.

Користувачів Мережі вразило відео 27-річного сингапурця Зерматта Нео, який з'їв майже 4 кілограми курки з рисом за 29 хвилин. Потім хлопець підняв сорочку, щоб показати абсолютно ідеальний живіт після такої порції їжі. Відео вже переглянуло більше 90 тисяч користувачів.

Як повідомляє Straits Times, Зерматт Нео раніше був особистим тренером, а зараз бере участь у поїданні їжі на швидкість. Він з'їв майже 4 кілограми їжі, яка складалася з 10 порцій рису та цілої курки, за 29 хвилин.

Фотографії поїдання їжі з'явилися 27 січня на сторінці Food League Singapore у Facebook. Записом поділилися вже близько 5 тисяч людей.

 

Congrats zermatt in finishing the challenge..Guess how much time he need to finish this mega chicken rice video up soon. stay tune .

Опубликовано Food League Singapore 26 января 2016 г.

На своїй власній сторінці у Facebook Зерматт Нео також поділився фотографією зі змагання на поїдання їжі на швидкість та запитав, хто може любити курку з рисом більше за нього.

 

Alright so who loves chicken rice more than me? #sgfood #iifym #gains

Опубликовано Zermatt Neo 27 января 2016 г.

Зазначимо, вперше Нео заявив про себе у 2013 році, коли він посів друге місце у змаганні з поїдання рамена. Він встиг з'їсти 11 чаш рамена за 20 хвилин, поступившись місцем японському конкуренту Томоко Міяке, який з'їв 20 чаш. З того часу Нео постійно веде відеоблог на Youtube, де він ділиться з глядачами своїми харчовими досягненнями.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація