Коти-екстремали: американець створив Інстаграм для подорожуючих тварин

На сторінку підписалися вже близько 50 тисяч осіб.

Не всі коти та кішки люблять згорнутися в ковдрі та лежати вдома, багато хто з них люблять спорт та екстрим більше, ніж деякі люди. Американець створив спеціальну сторінку для таких котів.

Сторінка Instagram Camping with cats збирає тисячі передплатників і лайків кожен день.

Там зібрані найбезстрашніші коти на планеті, яких можна знайти в наметах, байдарках, в горах або в снігу.

Творець Райан Картер з Нешвілла розповів, що така ідея до нього прийшла після того, як він успішно запустив подібний проект з собаками-мандрівниками.

За його словами, тисячі людей ходять в походи зі своїми тваринами і кішки тому не виключення. Така ідея у Картера народилася ще в жовтні 2015 року, саме тоді він вирішив зібрати найбільш "непосидючих кішок" з усього світу.

Картер заклався зі своїм приятелем, який доводив йому, що кішки не покидають межі свого будинку. Тоді він створив тег #campingwithcats, вже на ранок було близько 5 тисяч публікацій.

"Ми навіть не здогадувалися, з самого початку, що ми будемо натхненниками для всіх господарів кішок, з усього світу", - додав творець.

Також вони порадили, що якщо ви збираєтеся в похід, то кішка повинна мати добре підігнані упряжі, так само, як це роблять собаки, щоб тримати їх якомога близько, коли ви перебуваєте на свіжому повітрі.

Наразі на їх рахунку Instagram близько 50 000 передплатників.

Повʼязані теми:

Наступна публікація