Популярний серіал "Гра престолів" врятував повію від проституції

Популярний серіал "Гра престолів" врятував повію від проституції

Фото: YouTube

Виконання ролі у серіалі допомогло дівчині припинити продавати своє тіло.

Одна із виконавець ролі повії у всесвітньо відомому серіалі "Гра престолів" Жозефіна Гіллан до зйомок займалася проституцією. Виконання ролі у серіалі допомогло дівчині припинити продавати своє тіло. Про це повідомляє Metro.

"Гра престолів" врятувала мене від життя у проституції і зробила мене більш сильною людиною," - розповіла Гіллан.

За словами актриси, до знімань у серіалі вона працювала повією та знімалася у порнографічних фільмах під вигаданим ім'ям Софі О'Брайєн. Одного разу вона побачила оголошення на сайті про те, що шукають актрис до кіноіндустрії.

Актриса з'явилася у другому сезоні серіалу. / Фото: Metro

Основними вимогами було мати справжні груди, не мати татуювань та бути готовою зніматися оголеною. Жозефіна Гіллан одразу відправила своє фото.

"Вони відповіли, що беруть мене, і я була надзвичайно схвильована, тому що це була дивовижна можливість зіграти в кіно. Але я не могла й уявити, як це змінить моє життя", - сказала актриса.

Уперше дівчина з'явилася в серіалі у другому сезоні в ролі повії-новачка. Також вона з'являлася у третьому, четвертому та п'ятому сезонах. А от в шостому сезоні її вигляд дуже змінився.

Актриса також підтвердила, що вона буде зніматися у сьомому сезоні. Так, її персонаж стане одним із тих, що найдовше залишається в серіалі.

Нагадаємо, раніше у Мережі з'явилася анімована карта "Гри престолів". Відео показує основні сюжетні лінії і дійових персонажів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація