Квіткові джунглі посеред мегаполіса та містичні нічні прогулянки. Найпопулярніші фото з Instagram

Квіткові джунглі посеред мегаполіса та містичні нічні прогулянки. Найпопулярніші фото з Instagram

Фото: Instagram/Instagram

ТСН.ua зібрав найяскравіші світлини з мікроблогу.

Щодня у популярній соціальній мережі Instagram з'являються сотні фотографій, які набирають тисячі лайків та коментарів.

Утім, лише найбільш популярним світлинам щастить опинитися на головній сторінці мікроблогу, що гарантує їм ще більший попит.

ТСН.ua зібрав найяскравіші фото за останній тиждень, яким вдалося потрапити до головного топу Instagram.

Завданням минулих вихідних мікроблог визначив передати сутність дому, яку треба було продемонструвати через фото та відео, опублікувавши їх із відповідним хештегом. Одним з найкращих виявилось фото юзера із ніком thestorkandthebeanstalk.

У рамках того ж завдання користувач з ніком jilson.tiu сфотографував працівника органічної ферми на Філіппінах. Своєю світлиною фотограф нагадав, що "Земля – наш дім", чим підкорив Instagram.

Жителька Лондона Ніа Петтітт стала відомою завдяки створенню спільноти для людей з кучерявим волоссям. Вона закликає людей із волоссям, яке завивається від природи, пишатися цим. 

Більше мільйона лайків набрала ця містична фотографія, яку зробила Кетрін Райлі. "Для мене це зображення ідеально передає ізоляцію, у якій я виросла", - пояснює фотограф.

"Наш світ – це наш дім, а природа – більша його частина – рослини, тварини. Я хотіла показати ідеальний "дім", де ми живемо у природі і поважаємо її", - пояснила авторка знімка - 25-річна студентка з Мексики Карен Канту. 

А от ще кілька топових світлин з Instagram за цей тиждень.

Повʼязані теми:

Наступна публікація