"Липовий" лікар збільшував сідниці суперклеєм

"Липовий" лікар збільшував сідниці суперклеєм

Американець збільшував сідниці суперклеєм. / Фото: missbumbumbrasil.com.br

Чоловік вводив пацієнтам суперклей у сідниці і говорив, що то стерильний силікон.

Поліція Флориди арештувала Келвіна Батлера, який видавав себе за лікаря і робив збільшення сідниць за допомогою суперклею.

Як повідомляє NBC News, Батлер тримав суперклей у великій банці з-під дитячого харчування і переконував своїх пацієнтів, що це справжній силікон. Він відливав трохи густої речовини в чашку, а вже звідти набирав у шприц і вводив у сідниці клієнтів.

Одна з клієнток після 4 сеансів у Батлера відчула, що в її тілі на місці уколів сформувалися вузлики, які дуже боліли. Вона зателефонувала лікарю-самозванцю, і спитала, що з нею коїться. Він відповів жінці, що це нормально і порадив приймати гарячу ванну і масувати болючі вузли.

Але порада не спрацювала. За кілька днів на місці уколів замість вузлів з'явилися відкриті рани, гній, а саму її почало лихоманити. Тож клієнтка звернулася в лікарню по допомогу.

Лікарі виявили в жінки серйозне інфекційне зараження. Вона розповіла поліції про свого горе-лікаря. Однак заарештувати Батлера вдалося лише, коли до лікарні потрапив його новий пацієнт з клеєм в сідницях.

З нього Батлер взяв 400 доларів за сеанс. Коли в чоловіка почалися такі ж проблеми, "липовий" лікар наказав йому приймати антибіотики. Однак це не спрацювало і новий клієнт із суперклеєм потрапив до лікарні.

Батлера заарештували, коли він прийшов до свого клієнта в палату і погрожував йому за те, що він звернувся до медиків, а не прийшов до нього знову.

Повʼязані теми:

Наступна публікація