Українці готуються до великого християнського свята.
Щорічно головне свято українських християн не обходиться без крашанок та писанок.
Однак, на Великдень почесне місце на столі займає також паска, рецептів якої цілі існують десятки.
Кожна господиня, яка готує великодній хліб самостійно, намагається вразити смаком та оздобленням.
Напередодні великого свята, ТСН.ua вирішив зібрати кілька оригінальних рецептів паски, починаючи з традиційної та закінчуючи шоколадною.
Для традиційної паски тісто треба буде мішати якомога довше, поки воно не припинить прилипати до рук.
А от перед приготуванням паски з сиром родзинки необхідно ретельно промити, оскільки вони можуть швидко зіпсувати ваш кулінарний шедевр.
До слова, шоколадна паска смакуватиме краще із цукатами.
А от під час приготування української паски тісто повинно підходити тричі.