Маразм вищого ступеня. У Мережі затролили прокадирівський мітинг

Маразм вищого ступеня. У Мережі затролили прокадирівський мітинг

Маразм вищого ступеня. У Мережі затролили прокадирівський мітинг

Юзери відреагували на мітинг / Фото: Twitter/Ya_Ukrainec

У Чечні переконують, що на площу Грозного вийшов мільйон осіб.

У п'ятницю, 22 січня, у Грозному тисячі людей вийшли на підтримку глави чеченської республіки Рамзана Кадирова.

У ЗМІ повідомляли про ледь не мільйон однодумців Кадирова, які вийшли на мітинг.

Центральна площа Грозного та прилеглі до неї проспекти і сквери заповнилися людьми. Учасники акції тримають в руках плакати з гаслами на підтримку президента Росії Володимира Путіна і глави Чечні Рамзана Кадирова.

Однак, така шалена прихильність до Кадирова, агресивні плакати проти опозиції та повідомлення про мільйонний мітинг у Чечні, населення якої складає не більше 1,3 мільйона, викликали активне глузування юзерів у Мережі.

Нагадаємо, що 20 січня в Росії серед чиновників Чечні була поширена рознарядка щодо участі у мітингу і флешмобі на підтримку одіозного глави республіки Рамзана Кадирова, який вступив у конфлікт з опозицією.

Редакція російського видання Znak.com отримала анонімний лист від співробітника міністерства друку Чеченської республіки, в якому розповідається, як саме готуються ці заходи.

Згідно з ним, керівникам установ та підприємств, підвідомчих міністерству Чеченської республіки з національної політики, зовнішніх зв'язків, друку та інформації, розіслані вказівки за підписом міністра друку Джамбулата Умарова.

Повʼязані теми:

Наступна публікація