McDonald's обмежить виступи свого талісману через переполох із моторошними клоунами

McDonald's обмежить виступи свого талісману через переполох із моторошними клоунами

Фото: Getty Images

Страшні клоуни періодично з'являються у США, Великобританії, Австралії та Бразилії. 

Ресторан швидкого харчування McDonald's заявив, що скоротить кількість виступів з талісманом Рональдом Макдональдом через поширення моторошних клоунів. Наразі не повідомляється скільки громадських заходів з Рональдом планують не проводити.

Вперше моторошні клоуни з'явилися у США, а згодом поширилися у Великій Британії, Австралії та Бразилії, пише BBC. Люди одягаються у страхітливі маски і в такому вигляді ходять вулицями, а це, своєю чергою, викликає страх та паніку у перехожих.

Такі клоуни, як у фільмах жахів, отримали широку увагу через поширення фотографій та відео у Мережі.

"McDonald's і  місцеві франчайзери віддаємо собі звіт у нинішній ситуації навколо клоунів, і ми задумалися про участь Рональда Макдональда у громадських заходах", - йдеться у заяві.

Зауважимо, що Рональд Макдональд – це клоун в червоній перуці і з постійним здивуванням на обличчі, який є талісманом ресторану швидкого харчування.

Нагадаємо, жителі Британії стурбовані моторошними клоунами, яких стає все більше на вулицях міст. Мешканець Манчестера поскаржився, що вони просто зазирали у вікно його машини та мовчали, але один з них мав у руках ніж. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація