Мережу сколихнуло несамовите відео пса, який прийшов попрощатися зі своїм вмираючим хазяїном

Мережу сколихнуло несамовите відео пса, який прийшов попрощатися зі своїм вмираючим хазяїном

Фото: скриншот з відео

Коли Моллі побачила знерухомленого Райана, вона стиснула хвіст і вуха, що показало, як вона засмучена.

Відео з собакою, яку привели попрощатися з її вмираючим власником, підірвало соцмережі.

Ролик, опублікований в Facebook сестрою господаря пса, набрав більше 10 мільйонів переглядів і торкнув сотні тисяч людей.

Молодий житель Каліфорнії Райан Джессен минулого місяця скаржився на мігрень, однак після госпіталізації лікарі виявили, що у нього стався крововилив у мозок, передає The lad bible.

Хвороба виявилася несумісна з життям. Близькі молодої людини зібралися, щоб сказати прощальні слова, лікарі також дозволили привести улюбленого вихованця Джессена — собаку породи боксер Моллі.

"Персонал лікарні дозволив нам зробити саму милу річ на світі — привести собаку мого брата, так що Моллі буде знати, чому її господар не повернувся додому", — написала сестра Райана Мішель Джессен на своїй сторінці в Facebook.

Дівчина розповіла, що її брат і Моллі були дуже близькими.

Коли Моллі побачила знерухомленого Райана, вона стиснула хвіст і вуха, що показало, як вона засмучена. На кадрах видно, як собака відчайдушно нюхає господаря, намагаючись зрозуміти, чому він ніяк не реагує на неї.

Після смерті, органи Райана були передані в донорські служби.

Мати Райана, Лорі, написала: "Не турбуйся про собаку! Ми подбаємо про неї!!! Вона частина нашої сім'ї. Але Моллі все одно дуже не вистачає свого "татуся".

Нагадаємо, у Дніпрі на залізничних рейках невідомі залишили собаку, щоб той не зміг врятуватися від поїзда, ще й перев'язали металевим дротом.

Пса, який скиглив, випадково помітив хлопець, що їхав повз колії на мотоциклі. Він і врятував чотирилапого. І навіть після свого звільнення пес не йде звідти. Вже кілька днів він терпляче сидить на рейках і чекає на людину, яка його кинула.

Пес як тільки бачить свого спасителя, дізнається і щодуху мчить до нього. Для чого чотириногого залишили тут пов'язаних, сумнівів у хлопця не виникає.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація