Мережу підкорило фото Білла Мюррея, який краде у незнайомця картоплю фрі

Мережу підкорило фото Білла Мюррея, який краде у незнайомця картоплю фрі

Фото: Getty Images

Легенда про незвичайну розвагу зірки Голлівуду знайшла документальне підтвердження.

У Всесвітній Мережі набирає популярність фото відомого голлівудського актора Білла Мюррея, який жартома краде у незнайомця картоплю фрі. Ці знімки опублікував користувач популярного сервісу Reddit під ніком sonowthatimhere.

За його словами, фотографії були зроблені в ресторані аеропорту на острові Мартас-Віньярд (штат Массачусетс, США). Користувач sonowthatimhere написав, що Мюррей під акомпанемент сміху інших відвідувачів закладу вкрав картоплю у його друга.

Голлівудський актор зайшов у ресторан в компанії чоловіка і жінки і повеселив публіку в очікуванні замовлення.

Варто зазначити, що в Мережі вже давно блукає легенда про подібні витівки Мюррей. Вперше про них шість років тому розповів інший користувач все того ж сайту Reddit. За словами людини, що ховається за ніком Lurker32, на Таймс-сквер у Нью-Йорку до нього підійшов Мюррей і зі словами "Тобі все одно ніхто не повірить!" вкрав кілька картоплин фрі.

Пізніше подібні історії розповідали й інші "жертви" витівок зірки. Однак їм довгий час ніхто не вірив і лише тепер легенда знайшла документальне підтвердження.

Білл Мюррей, якому 65 років, відомий своїми ролями у фільмах "Мисливці за привидами", "День бабака", "Труднощі перекладу" і багатьох інших.

Повʼязані теми:

Наступна публікація