Жителі села на Тернопільщині провели спецоперацію з ловлі чупакабри

Жителі села на Тернопільщині провели спецоперацію з ловлі чупакабри

Жителі села на Тернопільщині провели спецоперацію з ловлі чупакабри

Тварину схопили і забили до смерті.

Жителі села Шманьківчики на Тернопільщині стверджують, що саме чупакабра кілька тижнів тримала їх усіх в напрузі, допоки тварину не впіймали. Спецоперація тривала дві години, шкідника ловили усією вулицею, йдеться у сюжеті ТСН.19.30.

Невідома тварина в обідню пору влаштувала променад однією з вулиць села. Забігла на одне подвір'я, попила дощової води із ринви, біля іншого обійстя хапнула гусеня, а потому сховалася із здобиччю у трубі.

Такого нахабства не стерпів місцевий мешканець Мирослав Модестович. За її ходою відразу визначив, що це чупакабра. Поки тварина обідала у трубі, у селі розпочали операцію "перехват": один кінець труби закидали камінням, на іншому зробили пастку.

Чоловіки детально відтворюють події того полювання. Мирослав Модестович – куратор спецоперації. До ньо приєднався і сусід - мисливець Юрій, у якого тварина вкрала гусеня. Він стверджує, що чупакабра раніше висмоктала кров у його кролів.

Коли тварину впіймали, Юрій вдарив її по голові. Вже мертву тварину поклали на трафу та почали оглядати. Одні кажуть, що це дійсно чупакабра, інші переконують, що це був скажений лис. Селяни розділилися на два табори. Суперечки тривають і досі, бо, кажуть, як лис може висмоктувати кров з кроликів та курей.

Місцевий ветеринар, який забирав тіло на експертизу, людям дивується.

"Працюю тридцять два роки вже ветеринарним лікарем. Чупакабри я не бачив, лисів бачив багато живих і трупів лисів я теж бачив.Так що я можу стверджувати, що це був труп лиса хворого, облізлого, такого змордованого лиса", - каже Іван Підкова, завідувач Шманьківської дільниці ветеринарної медицини.

Лікар стверджує, лис був уражений кліщем. Його тіло він закопав, голову завіз в обласну ветеринарну лабораторію для дослідження на сказ.

Кореспондент ТСН Світлана Павук

У селі Шманьківчики на емоціях провели операцію "перехоплення чупакабри"

У селі Шманьківчики на емоціях провели операцію "перехоплення чупакабри"

Повʼязані теми:

Наступна публікація