Міцний, як "захарівець". Бойовики випустили презервативи на честь ватажків "ДНР"

На засобах контрацепції крупними літерами вказали, що їх слід використовувати за призначенням. 

У соціальній мережі "ВКонтакте" з'явились фотографії презервативів, місцем виробництва яких зазначений окупований Донецьк.

Дизайн упаковки під назвою "Победа" виконаний у кольорах хакі. При цьому вони відрізняються за своїми якісними характеристиками "класичні", які називають "Захарівські" (на честь ватажка "ДНР" Олександра Захарченка), "Диверсійні ультраміцні" і "Стрєлковські із вусиками" (на честь ватажка бойовиків Ігоря Стрєлкова-Гіркіна).

На упаковці для презервативів зазначено: "Міцні, як справжній захарівець. Надійні, як плече бойового товариша. Презерватив "Захарівські" - кращий засіб ополченця у боротьбі з ЗПСШ (захворювання, які передаються статевим шляхом – Ред.) та небажаною вагітністю". 

Як повідомлялося раніше, в окупованому Донецьку бойовики "ДНР" створили дитячу громадську організацію і назвали її "Захарівці" - на честь свого ватажка Олександра Захарченка. За задумом терористів, основною метою створення "Захарівців" є "виховання підростаючого покоління республіки у дусі патріотизму, інтернаціоналізму".

Повʼязані теми:

Наступна публікація