"Міс Ісландія" розкрила жертовні умови участі в конкурсі краси

Арне рекомендували відмовитися від сніданку, на обід їсти зелений салат, а ввечері пити тільки воду.

Учасниця міжнародного конкурсу краси Miss Grand International 2016 "Міс Ісландія" Арна Ір Йоунсдоуттир (Arna Ýr Jónsdóttir), звинуватила одного з керівників у засудженні своїх параметрів.

Інакше, це називається бодішеймінг (засудження параметрів людського тіла, які відрізняються від "глянцевих" стандартів), повідомляє Mirror.co.uk.

Модель поскаржилася, що організатор та засновник конкурсу, таїландський телеведучий і продюсер Надав Ітсарагрізіл зажадав від неї схуднути за кілька днів до фіналу, який повинен був відбутися 25 жовтня в американському Лас-Вегасі.

Для того, щоб швидко втратити вагу, Арне рекомендували відмовитися від сніданку, на обід їсти зелений салат, а ввечері пити тільки воду. Проте дівчина вирішила, що "гарна така, яка є" і зовсім відмовилася від участі в конкурсі.

"Якщо власник конкурсу дійсно хоче, щоб я схудла, це означає, що вони не заслуговують, щоб я брала участь... Так, мої плечі трохи ширші, ніж у інших дівчат, але це тому, що я була в ісландській збірній з атлетики і пишаюся цим", - заявила дівчина.

Додавши, що більше ніколи не братиме участь у жодних конкурсах краси.

Зазначимо, що на сторінку дівчини у соцмережі підписані понад 30 тисяч користувачів. Вона отримала титул "Міс Ісландія" в 2015 році. Королева краси вже тривалий час працює моделлю. Також Арна знялася для реклами відомого спортивного бренду Nike.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Схуднення та здорове харчування
Наступна публікація