Музей котів у метро Британії та оригінальна акція найсексуальнішого онколога США. Позитиви тижня

Музей котів у метро Британії та оригінальна акція найсексуальнішого онколога США. Позитиви тижня

Фото: Getty Images

Крім того, учені встановили, чи подобаються жінкам бородаті чоловіки, а астрономи у Чилі помітили зародження нової планети.

Цього тижня у світі відзначили день програміста, а також організація "Грінпіс" відсвяткувала своє 45-річчя. Крім того, у світі розпродали першу партію нового iPhone 7. Традиційно ТСН.ua зібрав усі позитивні новини тижня.

У МЕРЕЖІ ШАЛЕНІЮТЬ ВІД ФАНТАСТИЧНОГО ВІДЕО З ДОМІНО

Майстер доміно, відома у Мережі під ніком Hevesh5, витратила 25 годин задля будівництва потрійної спіралі із ігрових костей. Затим вона штовхнула одну костяшку, і спіраль "закрутилася", створюючи фантастичні візерунки. Відео у Мережі назбирало близько 8 млн переглядів.

У СВІТІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ПРОГРАМІСТА

256-го дня кожного року (у високосний рік це 12 вересня, а у невисокосний - 13 вересня) святкується день програміста. Свято неофіційно відзначається у багатьох країнах. Вибір для свята 256-го дня року пояснюється тим, що це число символічне, воно тісно пов'язане з комп'ютерами, але не асоціюється з конкретними особами чи кодами спеціальностей. Число 256 відповідає кількості чисел, які можна представити за допомогою одного 8-бітного байта.

З приводу цього свята ТСН.ua розробив для вас кумедний тест, у якому потрібно відрізнити програміста від порноактора.

УЧЕНІ ВСТАНОВИЛИ, ЧИ ПОЛЮБЛЯЮТЬ ЖІНКИ БОРОДАТИХ ЧОЛОВІКІВ

Австралійські та фінські вчені дізналися, як наявність бороди чи щетини у чоловіків впливає на ставлення жінок до них. 

Згідно з повідомленням, результати опитування показали, що жінки розглядають чоловіків зі щетиною, як партнера на короткий час. Бороданів, своєю чергою, представниці прекрасної статі розглядають як можливих партнерів для довготривалих стосунків.

На думку біологів, жінки надають перевагу чоловікам з бородою, бо вважають їх більш зрілими. Окрім того, за словами науковців, виражені надбрівні дуги та міцне підборіддя жінки розглядають як показник здоров'я.

У БРИТАНІЇ В МЕТРО З'ЯВИВСЯ МУЗЕЙ КОТІВ

Британська група The Citizens Advertising Takeover Service (Служба захоплення реклами громадянами, скорочено CATS) перетворила станцію Клепхем-Коммон в лондонському метро на музей з зображеннями котів. Ідея обклеїти метро котами виникла в британців завдяки бажанню перетворити громадське місце на місце затишне й приємне.

Так, активісти замінили 68 рекламних постерів у лондонському метро. Для цього за допомогою того ж краудфандингу вони назбирали понад 23 тисяч фунтів стерлінгів (понад 800 тисяч гривень).

ПУТІНА ЗАСКОЧИЛИ З ПРЕДСТАВНИЦЯМИ ЕСКОРТ-ПОСЛУГ

Наречена, із якою президент РФ Володимир Путін робив селфі під час святкувань на Красній площі, виявилася співробітницею ескорту. Фото, на якому глава РФ стоїть в оточенні дівчат у весільних сукнях, швидко облетіли ЗМІ.

У соцмережах розшукали одну із героїнь фото – нею виявилася дівчина Євгенія Коновалова. На її сторінці в Instagram вказано, що вона займається пошуком дівчат для участі у зніманнях, заходах та рекламі.

Коновалова опублікувала і селфі з Путіним. У коментарях її почали вітати із одруженням, однак вона відповіла, що це просто "виступ". Ще одна учасниця фотосесії наречених у центрі Москви – Людмила Василянська – також публікувала фото та відео з Красної площі, і не приховуючи писала, що це – репетиція.

НАЙСЕКСУАЛЬНІШИЙ ОНКОЛОГ США ОРИГІНАЛЬНО ЗАКЛИКАВ ЖІНОК НЕ ЗВОЛІКАТИ З РАКОМ ГРУДЕЙ

Американський онколог українського походження Майк Варшавськи вирішив боротися із цією не тільки медичною, а й соціальною проблемою у доволі незвичний спосіб. 

За його словами, жінки часто бояться візиту до онколога, саме тому Варшавськи вирішив оглянути пацієнтів безкоштовно в Центральному парку Нью-Йорка. Його вірусне відео про безкоштовний огляд грудей набрало майже півмільйона переглядів за кілька днів. "Тільки за ранок ми в цьому наметику зібрали 15 тисяч доларів на дослідження та лікування раку", - розповів він.

Найсексуальніший онколог США оригінально закликав жінок не зволікати з лікуванням раку грудей

Найсексуальніший онколог США оригінально закликав жінок не зволікати з лікуванням раку грудей

У СВІТІ РОЗЛЕТІЛАСЯ ПЕРША ПАРТІЯ IPHONE 7 PLUS

Першу партію більших за розміром iPhone 7 Plus розкупили повністю в усіх кольорах, у той час як менші iPhone 7 закінчилися у новому кольорі "чорний онікс".

"Ми щиро вдячні нашим клієнтам за терпіння і наполегливо працюємо, щоб якомога швидше передати новий iPhone всім, хто хоче його отримати", - заявила представник корпорації Труді Мюллер.

УЧЕНІ ПОМІТИЛИ ЗАРОДЖЕННЯ НОВОЇ ПЛАНЕТИ

У зоряній хмарі пилу навколо зірки TW Гідри, розташованої за 176 світлових років від Землі, учені помітили ознаки зародження нової планети.

Астрономи у Чилі за допомогою комплексу радіотелескопів помітили прогалини у хмарі пилу навколо молодої за астрономічними мірками зірки, якій усього лише 10 млн років.

Ця хмара має форму диска і складається з дрібних частинок пилу і газу. Учені вважають, що знайдені прогалини у хмарі свідчать про зародження нової планети. Розрахувавши її можливі габарити на підставі ширини пробілу, астрономи дійшли висновку, що планета незначною мірою перевищує за розміром Нептун.

У КИЄВІ ПРОЙШОВ ПАРАД НЕЧИСТОЇ СИЛИ

У Києві відбувся парад нечистих сил – на вулиці вийшли зомбі та герої відомих фільмів жахів. Молодь у костюмах живих трупів із закривавленими обличчями та одягом гуляла вулицями столиці.

Учасники заходу розважалися, охоче позували перед камерами та лякали перехожих своїм моторошним зовнішнім виглядом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація