На Kickstarter з'явилася унікальна колода карт про танкових геніїв ІІ світової війни

На Kickstarter з'явилася унікальна колода карт про танкових геніїв ІІ світової війни

Фото: Facebook.com/sviatoslav.pashchuk

Власники карт також зможуть дізнатися багато цікавих історичних фактів про людей, що воювали в танкових дивізіях.

На Kickstarter з'явилася унікальна історична колода гральних карт Tank Masters World War II про танкових геніїв періоду Другої світової війни.

Це оригінальна розробка настільної гри для фанатів всесвітньо відомої гри World Of Tanks.

З'являться одночасно дві сучасні ігрові колоди карт з найвідомішими танковими геніями Другої світової війни. У грі представлені аси та їх командири, жінки та чоловіки, що нещадно та відважно йшли на смерть заради перемоги.

Дві колоди гральних карт покерного формату, спеціальна дизайнерська упаковка, шкіряні та металеві подарункові сети ручної роботи. 104 кастомні карти, 4 джокери, понад 24 персонажі, 8 найвідоміших бойових танків, 8 найбільших країн учасниць війни 1940-1945 років - усе це та багато іншого можна знайти в новій колоді гральних карт Tank Masters World War II.

Дизайн ігрових карт виконаний із використанням старовинної лицарської геральдики та символів, із стилізацією ручних малюнків під гравірування. Власники карт також зможуть дізнатися багато цікавих історичних фактів про людей, що воювали в танкових дивізіях.

Нагадаємо, що раніше українська дизайн-студія Ohhio, яка створює величезні в'язані речі, увійшла до річного звіту найкращих креативних проектів від Behance. Також гігантські шарфи і ковдри оцінили і в краудфандингу: на платформі Kickstarter їм вдалося замість потрібних $ 20,000 зібрати понад $ 170 000.

Повʼязані теми:

Наступна публікація