Найбільший французький телеканал висміяв російську пропаганду Кисельова

Найбільший французький телеканал висміяв російську пропаганду Кисельова

Найбільший французький телеканал висміяв російську пропаганду Кисельова

Виявилося, що журналісти з Росії вигадали окремі цитати героїв свого сюжету.

В ефірі сатиричної передачі Le Petit Journal, яка виходить на одному з найбільших французьких телеканалів Canal+, висміяли російську пропаганду.

Ведучий програми присвятив частину передачі сюжету програми "Вести недели" Дмитра Кисельова на каналі "Росія-1" про євроскептиків у Франції, передає "Дождь".

Кисельов у підводці до сюжету заявив, що тема матеріалу — євроскептики на прикладі Франції. Матеріал починається з кадрів масових протестів проти трудової реформи у Франції. Потім піднімається проблема мігрантів, що французи їх бояться і не хочуть пускати в свою країну. Потім деякі французькі політики висловлюються про необхідність взаємодії Франції з Росією.

Ведучий Le Petit Journal відзначає, що в сюжеті про євроскептиків заявлена тема матеріалу жодного разу не піднімалася.

Далі репортери французької передачі знайшли героїв сюжету "Вестей недели" і запитали, чи дійсно вони говорили те, що було озвучено в матеріалі. З'ясувалося, що їхні слова погано переклали, а окремі цитати навіть повністю вигадані.

Раніше у Мережі з'явилося відео, як невідомий у масці дав ляпаса кореспонденту телеканалу Russia Today під час репортажу з Парижа. Чоловік вдарив кореспондента по касці під час її слів про "ненависть", що панує на вулицях Парижа. Крім того, через секунду після ляпаса, ще один невідомий намагався зірвати прямий ефір "оплесками" просто перед обличчям кореспондента.

Повʼязані теми:

Наступна публікація