Тролінг зникнення Путіна та феєрична зустріч збірної Португалії після Євро. Тренди Мережі

Тролінг зникнення Путіна та феєрична зустріч збірної Португалії після Євро. Тренди Мережі

Фото: Reuters

Кумедні новинки та новини, які цікавлять багатьох, – дивіться у нашій добірці.   

Команда ТСН.ua щодня збиратиме для читачів головні тренди соціальних мереж – ключові теми обговорення юзерів, дотепні жарти, кумедні фотожаби та найпопулярніші відео останніх днів. 

Сьогодні, 11 липня, інтернет-користувачі продовжували обговорювати перемогу Португалії на Євро-2106 та згадували найкрутіші меми чемпіонату. Юзери зворушувалися через відео із португальським малюком, який прийшов підбадьорити заплаканого уболівальника Франції.

У Мережі поширювали відео із кумедним чорним котом, який вибіг на поле для регбі посеред гри. Також користувачі YouTube реготали через відео із розіграшем батька у його день народження. 

Також інтернет-користувачі шаленіли від фото та селфі із прем'єром Канади Джастіном Трюдо, який завітав до Києва, і слухали проникливий кавер на хіт Nirvana Smells Like Teen Spirit.

Інтернет-користувачі кепкували із повернення президента РФ Володимира Путіна та реготали через шкарпетки Джастіна Трюдо. Фани футболу захоплювалися відео із теплою зустріччю гравців Португалії після перемоги на Євро-2016. 

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація