Названо найкращі готелі світу - 2010

Найкращим готелем 2010 року визнаний Oberoi Vanyavillas в індійському штаті Раджастан.

Американський онлайн-журнал Travel + Leisure опублікував список "готельних" нагород у різноманітних номінаціях за 2010, визначивши таким чином найкращі місця для проживання та відпочинку.

Найкращим готелем 2010 визнаний Oberoi Vanyavillas в індійському штаті Раджастан. Він межує з національним парком Рантамбор, заповідником, де мешкають індійські тигри, олені, леопарди. Це найрозкішніший готель Індії на природі, з садами, озерами і фонтанами. В готелі є 25 наметів, в кожному є ванна і окрема душова кабіна, супутникове телебачення, телефон, персональний бар.

На другому місці - Triple Greek Ranch в місті Дарбі (штат Монтана, США). Triple Greek – готель тільки для дорослих, розташований у горах Монтани. На площі в 2,43 кв. км розташувалися 23 затишні дерев'яні будиночки з камінами і ваннами. Для гостей передбачені найрізноманітніші розваги: вишукані обіди від шеф-кухаря, винні дегустації, польоти на вертольотах.

Замикає трійку лідерів Fairmont Mara Safari Club, розташований в столиці Кенії Найробі. До послуг клієнтів готелю 50 наметів на березі річки Мара. Там у вас є шанс поласувати традиційною африканською їжею. Душові кабіни є всередині і зовні намету. Можете також потішити себе, замовивши індивідуальний масаж в павільйоні з басейном.

Загалом кращими з кращих визнані:

1. Oberoi Vanyavilas.
2. Triple Creek Ranch (Дербі, штат Монтана).
3. Fairmont Mara Safari Club (заповідник Масаі-Мара, Кенія).
4. San Ysidro Ranch, a Rosewood Resort (Санта-Барбара, Каліфорнія).
5. Oberoi Amarvilas (Агра, Індія).
6. Nisbet Plantation Beach Club (острів Невіс).
7. The Peninsula Bangkok.
8. Palazzo Sasso (Равелло, Італія).
9. Domaine des Hauts de Loire (Онзен, Франція).
10. Four Seasons Hotel Mexico, D.F. (Мехіко, Мексика).

Слід зазначити, що цього року з 100 готелів в рейтингу 69 перебувають за межами США і Канади. Зокрема, вісім готелів зі списку розташовані в Індії, сім - у Південній Африці і шість - в Італії та Франції. Готель Peninsula в Бангкоку з 66-го місця в 2009 р. перемістився на сьоме у 2010. Можливо, такий запаморочливий зліт пояснюється зростанням інтересу туристів до Азії і особливо до Бангкока з його сучасними готелями.

Читайте також:

В Україні заморозили будівництво елітних готелів

У Сінгапурі відкрили найдорожчий готель з "нескінченним" басейном

Найвищий хмарочос у світі не витримав напливу туристів

Повʼязані теми:

Наступна публікація