"Несвіжий" Путін та завжди усміхнений коргі. 10 позитивних новин тижня

"Несвіжий" Путін та завжди усміхнений коргі. 10 позитивних новин тижня

"Несвіжий" Путін та завжди усміхнений коргі. 10 позитивних новин тижня

Фото: Intagram/wallythewelshcorgi

У Мережі шалено популярним став завжди усміхнений коргі, а також юзери шаленіють від відео з усіма персонажами Disney.

Цього тижня покемонсказ продовжився. Так, у Єкатеринбурзі перефарбували кулю напроти урядової будівлі у "покебол". Окрім цього, літак на сонячних батареях завершив навколосвітню подорож в Абу-Дабі, а у Києві з'явився новий мурал. Традиційно ТСН.ua зробив добірку позитивних новин тижня.

1. "Любов керує світом"

У Києві в рамках фестивалю Mural Social Club італійський стріт-артист Millo (Francesco Giorgino), створив величезний мурал. Фреска, присвячена любові, прикрасила 9-поверхову будівлю.

Незвичайне зображення під назвою "Любов керує світом" з'явилося на вулиці Вербицького, 8, у Дарницькому районі.

2. Коти-мандрівники

У Мережі набирає популярності група в Instagram із котиками на відпочинку. Господарі домашніх улюбленців, які викладають ці фото в Інтернеті, не залишають тварин удома "на сусідів", а подорожують зі своїми пухнастими друзями.

Тваринки милуються заходом сонця на березі океану, займаються походами в гори, катаються на байдарках, пересуваються у ранцях своїх господарів, розводять вогнище та просто насолоджуються життям.

У групі вже більше 60 тисяч підписників, які насолоджуються котами під час їхньої "відпустки".

3. "Покебол" в Єкатеринбурзі

У Єкатеринбурзі невідомі перефарбували гранітний шар на набережній річки Ісеть навпроти будівлі уряду Свердловської області у "покебол" - пастку для покемонів із популярної гри. Міська влада поставилися до такого кроку лояльно. У МВС заявили, що ніхто не скаржився, тому перевірку проводити не будуть. А мер міста заявив, що поспішати перефарбовувати об'єкт не стануть.

Водночас міський голова не виключає, що кулю, можливо, відмиють під час підготовки до дня міста, який відзначатимуть 18 серпня.

4. Голий чоловік у Чехії

У Чехії зняли на відео голого чоловіка, який йшов вулицею в самих шкарпетках. Як повідомляє Sky News, чоловікові просто не вистачило грошей для розрахунку в барі за випивку і він вирішив залишити в заставу свій одяг. Інцидент стався на сході Чехії в місті Пршеров.

Безнадійний чоловік вийшов з бару і пішки пішов вулицями у пошуках грошей. Коли його затримала поліція, він заявив, що йде за грошима щоб заплатити в барі. Поліцейські дали йому завершити свою "місію" але передали цю справу в державну поліцію для подальшого розслідування.

Фото: Sky News

5. Завжди усміхнений коргі

У Мережі юзери шаленіють від зворушливого та завжди усміхненого коргі. Собака назбирав уже майже 100 тисяч прихильників в Instagram. 7-річний Уоллі живе у Нью-Джерсі, США.

Собака вже прорекламував кілька брендів, завдяки чому він та його господарі Марк та Сінтія Діладжін побували на круїзному лайнері Queen Mary Two. За словами господарів, Уоллі завжди любив позувати на камери і йому це чудово вдається.

В Instagram коргі виставлені різноманітні фото: десь він перевдягнений у кумедне вбрання, десь позує поруч із їжею. Є навіть фото коргі разом з покемоном з популярної гри Pokemon Go.

6. "Несвіжий" Путін

На зустрічі із механізаторами у Тверській області, у четвер, 28 липня, президент РФ Володимир Путін здивував своїм зовнішнім виглядом. Лідер країни виглядав невиспаним та втомленим, що одразу помітили юзери.

Фото: Getty Images

Фото: YouTube

Фото: YouTube

Фото: YouTube

7. Колір мельдонію

27 липня російські спортсмени з'явилися на зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним в новій парадній формі, яку вони надягнуть на відкритті Олімпійських ігор 2016. Дивний одяг росіян вже другий день обговорюють користувачі соціальних мереж. Вони помітили, що костюми російських олімпійців дуже нагадують одяг героя стрічки "Невловимі месники" Буби Касторського.

Також дотепні інтернет-користувачі згадують допінговий скандал в РФ та жартують, що парадна форма спортсменів "має приємний колір мельдонію". 

8. Повернення загублених грошей

Подружня пара знайшла в аеропорту Барселони (Іспанія) конверт із грішми та повернула його власниці – жінці з України. Чоловік на ім'я Хав'єр Кастелланос побачив конверт між двома сидіннями, поки чекав на свою дружину із вбиральні. Всередині пакунка лежала пачка євро, українські гривні та чек з обміну валют.

Він вирішив повернути гроші її власнику та почав шукати його. В обміні валют доброзичливому пасажиру допомогти не змогли і він почав шукати власника конверту у Facebook. Втім, ці спроби також виявилися марними. Згодом подружня пара побачила на пакунку емблему компанії та зв'язалася із її співробітниками, аби дізнатися, чи не загубив хтось із робітників гроші.

З'ясувалося, що один із працівників одружений на українці, чия мати загубила конверт із грошима в аеропорту, коли приїхала навідатися до рідних.

Фото: ABC News

9. Відео з персонажами Disney

У Мережі з'явилося відео, творці якого об'єднали всі мультфільми голлівудської студії Disney, які були випущені до 1989 року. Мікс із мультиплікаційних фільмів Disney, який супроводжується електронною музикою, за кілька днів подолав позначку в мільйон переглядів.

Користувачі відеохостингу похвалили роботу, відзначивши не тільки якісний монтаж, але й оригінальний музичний супровід.

10. Навколосвітня подорож Solar Impulse 2

26 липня, літак на сонячних батареях Solar Impulse 2 завершив навколосвітню подорож. Транспорт здійснив останній переліт з Каїра до Абу-Дабі. Саме зі столиці ОАЕ 9 березня 2015 року літак розпочав свою подорож. 

Solar Impulse 2 зробив 17 перельотів загальною протяжністю 42 000 км. Літак пролетів над трьома морями та двома океанами. Керували транспортним засобом швейцарський психіатр Бертран Пікар та військовий пілот Андре Боршберг. Проект коштував близько 115 мільйонів євро.

Solar

Повʼязані теми:

Наступна публікація