Німецький уряд запустив відвертий сайт з лікнепом по сексу для мігрантів

Німецький уряд запустив відвертий сайт з лікнепом по сексу для мігрантів

Фото: The Telegraph

Сайт був запущений після серії сексуальних нападів напередодні Нового року.

Німецький уряд запустив новий веб-сайт, який пропонує "поради про секс та сексуальність для мігрантів, які нещадовно живуть у Німеччині".

Сайт називається "Zanzu: Моє тіло в словах і зображеннях", він працює 12 мовами, у тому числі арабською, турецькою, російською, румунською та іншими.

На сайті є розділи з питань сексуального здоров'я, стосунків та емоцій, планування сім'ї та правові питання - і ряд графічних діаграм, зображень і описів, що зображують різноманітні статеві акти, передає The Telegraph.

Zanzu був запущений на початку цього року після горезвісних сексуальних нападів напередодні Нового року, коли велика кількість жінок у Німеччині зазнала нападу з боку чоловіків, які, як вважається, були мігрантами.

Деякі коментатори схвалюють Zanzu за його відвертий підхід до сексуальності, який вони розглядають у міру необхідності, щоб допомогти біженцям з консервативних релігійних культур інтегруватися до набагато більш ліберального суспільства Німеччини.

Інші критикують його, вважаючи це зверхнім ставленням до мігрантів. Наприклад, вчений-сексолог Хайнц-Юрген Восс з Університету Мерзебурге назвав расизмом думку, що сирійці та іракці, наприклад, менш навчені, ніж німці, коли справа доходить до сексу.

Нагадаємо, у США мігрантів намагаються навчати, використовуючи собак. На уроках дітям дозволяють читати англійською, тримаючи на руках маленьких собак. Таким чином, учителі намагаються розслабити малечу та допомогти їй подолати страх перед іноземною мовою. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація