Нудьгуючий бізнесмен із США засипав персонал готелю дивними проханнями

Працівники готелю виконали усі його забаганки.

Американський бізнесмен, який часто подорожує світом у справах, піднімає собі настрій, залишаючи персоналу готелю найбільш дивні прохання, які тільки приходять йому в голову.

Смішні витівки бізнесмена його друг опублікував на сервісі обміну фото Imgur, пише Daily Mail.

Так, одного разу підприємець, заповнюючи на сайті готелю форму для додаткових прохань постояльців, написав: "Прохання поставити фото собаки, одягненого як капітан корабля, на моє місце у ліжку". Працівники готелю виконали його забаганку, і коли бізнесмен заселився у номер, на нього чекало фото такси у костюмі капітана і сонцезахисних окулярах.

Для іншого свого прохання підприємець попросив персонал готелю, щоб вони уявили, як він може виглядати, і намалювати його портрет. І цю забаганку виконали.

Ще одного разу американець попросив, щоб на його ліжку поставили портрети двох американських акторів Альфонсо Рібейро і Джеремі Джекона, і щоб при цьому вони дивилися один на одного. Окрім того, він просив побудувати фортецю з подушок на його ліжку і роздрукувати бабусю Уіндслоу з американського серіалу "Family Matters". Мабуть, не варто і казати, що усі прохання персонал готелю виконав.

Повʼязані теми:

Наступна публікація