Офіціантки топлес і роздягнені гості: у Берліні відкрився ню-ресторан

Дата публікації
Перегляди
28к
Час на прочитання
2 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber

Гостям, які не хочуть повністю приходити роздягненими, пропонують безкоштовний напій за умови, що вони прийдуть топлес.

У Берліні відкрився новий незвичайний ресторан, в якому всі відвідувачі та обслуговуючий персонал ходять напівоголені, а деякі й зовсім голі.

Заклад працює під гаслом "гаряча їжа", передає Mirror.co.uk.

Нове місце викликало шалений успіх у місцевих жителів і туристів.

В ресторані під назвою "Eaterie" вважають, що одяг, це зайвий елемент у прийнятті їжі. Люди без неї почуваються набагато розкутіше і вільніше.

У перший тиждень відкриття місце відвідали і відомі люди. Німецька актриса Міхаела Шафер і зірка Playboy Сара Жоель, вони також відзначили новий заклад і прийшли напівроздягненими.

У перші дні відкриття їжа та напої були безкоштовними, оскільки всі приходять абсолютно голими і гроші покласти нікуди.

"Коли щось пропонують безкоштовно, ми хочемо взяти в цьому участь. У нас немає проблем з роздяганням", - розповіли одні з відвідувачів.

Гостям, які не хочуть повністю приходити роздягненими, запропонували безкоштовний напій за умови, що вони прийдуть топлес.

Шеф-кухар ресторану і колекціонер творів мистецтва 37-річний Карл Кінскі сказав: "Оголення приносить розкутість. Для мене це мистецтво, а я підтримую будь-яку форму".

Нагадаємо, раніше в Берліні відкрився "ресторан для людожерів". За словами власників закладу, їду туди будуть поставляти добровольці, які захочуть пожертвувати свої органи.

Рекламна кампанія, яку почав ресторан запрошує віддавати для нього будь-які частини тіла. Заклад потребує також "хірурга без забобонів". Поки що місце розташування ресторану не розкривається. Але відомо, що відкриття відбудеться у Берліні 8 вересня 2010 року.

Політики вже засудили цю акцію як несмачний піар. Берлінський політик Міхаель Браун зазначив, що це непристойно особливо в світлі того, що в 2006 році канібала Арміна Майвеса засудили до довічного ув'язнення за вбивство і вживання в їжу берлінця, добровільно погодився на цю місію.

Охочим здати свої органи на ресторанну кухню пропонується заповнити анкету. Туди включені питання про стан здоров'я, масу тіла, фізичні навантаження, вживання алкоголю, тютюну, наркотиків, медикаментів, перенесених хірургічних операціях, вагітності і т. д.

Повʼязані теми:

Наступна публікація