Парк розваг пригостив відвідувачів тарганами

У змаганні за річний абонемент парку розваг треба було з'їсти мадагаскарського таргана, загорнутого у коржик.

Парк розваг Six Flags Over Georgia
AFP
У парку провели конкурс з поїдання тарганів
Парк розваг Six Flags Over Georgia в американському штаті Джорджія провів серед відвідувачів конкурс з поїдання шиплячих мадагаскарських тарганів. Захід відбувся в суботу, 15 жовтня.

Головним призом у гастрономічному змаганні стали абонементи на відвідування парку розваг у 2012 році. У конкурсі взяли участь кілька десятків людей, яким було необхідно з'їсти таргана, загорнутого у коржик.

За бажанням також можна було вибрати смаковий наповнювач для таргана - мексиканську заправку або барбекю. Попередньо комахи були перевірені на безпеку співробітниками відомства з охорони здоров'я.

Зазначимо, що поїдання тарганів стало частиною "Жахливого фестивалю", який проводиться у парку з 1 жовтня. Програма фестивалю розписана до 30 жовтня.

Вартість абонемента на 2012 рік у Six Flags Over Georgia становить 64 долара 99 центів. За абонементом можна відвідувати парк без обмежень, а також отримувати знижки на різні товари та послуги на його території.

Шиплячі таргани є ендеміками Мадагаскару. Вони мешкають у тропічних лісах і харчуються підгнилими рослинами і грибами. Свою назву вони отримали за звук, який видають при залицянні до представниці протилежної статі: якщо під час шлюбних ігор потривожити комаха, воно почне видихати повітря через стигми, видаючи звук, що нагадує шипіння змії. Дорослий тарган досягає в довжину 9 сантиметрів.

Читайте також:

Топ-10 найдивніших істот, яких відкрили у 2010 році

Українських тарганів конфіскували в дохід Росії

Англійські домогосподарки відкрили бізнес по всиновленню цибулі

Британка "завагітніла" від 3D-порнофільму

Дізнавайтеся головні новини першими — підписуйтесь на наші push-сповіщення.
Обіцяємо повідомляти лише про найважливіше.

Відправити другу Надрукувати Написати до редакції © За матеріалами Lenta.ru / ОС
Побачили помилку - контрол+ентер
Всього коментарів: 0
Вибір редакції