Пишна модель із 2-метровими стегнами заробляє тисячі доларів на еротичних онлайн-відео

Уеслі стала справжньою зіркою для чоловіків, які люблять повненьких жінок.

43-річна модель з Пенсільванії, США, Боббі-Джо Уеслі заробляє дві тисячі доларів на місяць завдяки своїм занадто пишним формам.

Жінка важить 220 кг і має стегна, округлість яких складає 2,3 метра. Три роки тому вона почала знімати себе на камеру та викладати в Інтернет. Уеслі стала справжньою зіркою для чоловіків, які люблять повненьких жінок.

Мати п'ятьох дітей каже, що отримує щодня 40-50 повідомлень у Facebook від чоловіків, які просять у неї відверті фотографії та спілкування через веб-камеру – сесії можуть тривати від декількох хвилин до години.

Боббі-Джо Уеслі каже, що завжди була повненькою, але вона почала швидко набирати вагу після вагітностей та через проблеми із щитовидною залозою.

Боббі любить виставляти напоказ свою пишну фігуру перед її відданими шанувальниками. За її словами, це додає їй упевненості в собі. "Мої стегна і мій зад – це те, що робить мене", - каже жінка.

Стегна Боббі – одні із найбільших у світі. Але рекорд належить іншій американці Мікель Руффінеллі, чиї стегна у 2013 році мали округлість 2,51 м.

Повʼязані теми:

Наступна публікація