Покемонівський сказ, конфуз дружини Трампа та зірки на вогнищі. Позитивні новини тижня

Покемонівський сказ, конфуз дружини Трампа та зірки на вогнищі. Позитивні новини тижня

Фото: Reuters

ТСН.ua пригадав найвеселіші новини робочих днів.

Наприкінці робочого тижня ТСН.ua традиційно зібрав веселі та приємні новини перед вихідними. Протягом останніх семи днів, зокрема, українці побачили новий кліп відомого гурту та разом з усім світом ловили покемонів. 

ПОКЕМОНОМАНІЯ

Цього тижня розпочалася епідемія Pokemon Go. Фанати нової гри буквально не виринають із власних смартфонів у пошуках рідкісних віртуальних монстрів.

З вірусною грою пов'язані як десятки конфузних історії, так і трагічні випадки. Зокрема, лідер групи "Ленінград" Сергій Шнуров виконав під гітару пісню про гру, а ТСН.ua вирішив підхопити хвилю саркастичних жартів та за допомогою фотошопу влаштував полювання на покемонів за трибуною Верховної Ради.

Крім того, ми підготували інструкцію з встановлення та правил гри.

Pokemon Go

ДРУЖИНА ОБАМИ ЗАСПІВАЛА У КАРАОКЕ-АВТО

У Мережі з'явився повний випуск "автомобільного караоке" Джеймса Кордена з першою леді США Мішель Обамою. Телеведучий на своїй машині вирушив на екскурсію до Білого дому, аж раптом до нього в автівку сідає дружина американського президента. Вони весело співають пісні Стіві Вандера та Бейонсе, а також популярної у США співачки Missy Elliott, яка раптом теж з'являється у машині.

Крім того, перша леді відповіла на різноманітні запитання щодо особистого життя. 

КОНФУЗ ІЗ ДРУЖИНОЮ ТРАМПА

Дружину одного з головних претендентів на пост президента США Дональда Трампа звинуватили у плагіаті. Її промову під час під час Національного з'їзду Республіканської партії порівняли зі словами чинної першої леді Мішель Обами у 2008 році. Виявилося, що деякі фрази практично дублюються у промові дружини скандального мільярдера.

ІНДУСТРІАЛЬНИЙ КЛІП "БУМБОКС"

Гурт "Бумбокс" порадував шанувальників випуском свіжої відеороботи на композицію "Рок-н-рол". Трек увійшов до максі-синглу "Люди", який побачив світ на початку квітня 2016 року. "Рок-н-рол" - четверта пісня синглу, на яку знято кліп. 

 

ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ПРИНЦА

Своє триріччя відсвяткував цього тижня син принца Вільяма і герцогині Кетрін - принц Георг Олександр Луї. Із цього приводу для маленького красунчика влаштували святкову фотосесію із улюбленим песиком родини – Лупо.

Фото: Reuters

РІЧНИЦЯ "ЗАВОЮВАННЯ" МІСЯЦЯ

47 років тому на супутник Землі вперше в історії висадилися люди. До історичної дати польоту Аполлону-11 на Місяць, ТСН.ua підготував матеріал, у якому зібрав усю інформацію про місію, її значення для людства, а також описав найвідоміші теорії змови 

1

ЗІРКИ НА ВОГНИЩІ

21 липня 1542 року Папа Римський Павло ІІІ заснував єдиний для всіх католиків орган, що видавав укази щодо інквізиції. Тому ТСН.ua вирішив запропонувати жартівливе опитування та визначити, у кого із сучасних зірок було б найбільше шансів опинитися у вогні в Середньовіччі.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Життя зірок
Наступна публікація